StoryEditorOCM
BiznisISKORISTI PRILIKU

Američkom i hrvatskom diplomom do karijere na globalnom tržištu

Piše Anamaria Mikulić/sponzorirani sadržaj
31. siječnja 2024. - 16:00

RIT Croatia međunarodni je kampus američkog sveučilišta RIT, poznatog po obrazovanju usmjerenom na pripremu za tržište rada. Na svojim kampusima RIT Croatia provodi sljedeće američke visokoobrazovne studije:

- Dizajn novih medija - studij koji stvara stručnjake digitalnih medija budućnosti

- Informacijske tehnologije - studente osposobljava za tražena zanimanja na globalnom IT tržištu,

- Međunarodno poslovanje – uz ključna znanja iz menadžmenta, financija i marketinga, studente osposobljava za upravljanje poslovanjem na inozemnim tržištima,

- Service Management – studente osposobljava za upravljačke pozicije u turizmu i uslužnim djelatnostima na međunarodnom tržištu.

Ovaj američki koledž jedina je visokoobrazovna institucija u Hrvatskoj koja izvodi stručne prijediplomske studije za koje se stječu dvije diplome – međunarodno priznata američka sveučilišna diploma koju dodjeljuje RIT te hrvatska diploma koju dodjeljuje RIT Croatia.

Fokus na kvalitetu obrazovnih iskustava i primjenu znanja u praksi

Studentima je omogućen sveobuhvatan sustav podrške koji, uz nastavnike i predavače, uključuje: akademske savjetnike, sustav studentske podrške i mentoriranja, studentskog pravobranitelja, karijerne i study abroad savjetnike (uključujući i Erasmus), te ured za međunarodne studente. Uz specijalistička znanja odabranog područja studija, svi studenti slušaju i kolegije iz općeg obrazovanja što omogućuje širu bazu znanja studenata. Studenti od prvog dana sve o čemu slušaju na predavanjima testiraju u praksi kroz brojne projekte, simulacije i rješavanje poslovnih slučajeva. Uz to, tu je i posebno osmišljen program obvezne stručne prakse u trajanju do 800 sati u odabranom području studija.

image
RIT CROATIA

Više od 3 000 studenata svoje je visoko američko obrazovanje steklo na kampusima u Dubrovniku i Zagrebu. Većina diplomanata pronađe posao u roku do šest mjeseci od diplomiranja, danas grade karijere i postavljaju trendove u raznim industrijama, u više od 40 zemalja svijeta.

Rok za prijavu za nepovratne stipendije istječe 15.2. – prijavi se odmah i ostvari pogodnosti!

Svake godine RIT Croatia izdvaja 350 000 eura i pomaže studentima da uz financijske potpore i nepovratne stipendije studiraju na RIT Croatia. Više od 80% kandidata koji su prošle godine zatražili financijsku potporu ostvarilo je pravo na stipendije i financijsku potporu RIT Croatia.

Za više informacija kontaktirajte naš Odjel za upise elektroničkom poštom (admissions@croatia.rit.edu) ili telefonom (Zagreb: + 385 (0) 1 643 9100; Dubrovnik: + 385 (0) 20 433 000).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 10:42