StoryEditor
BiznisKARTIČNO POSLOVANJE

American Express u Hrvatskoj polako odlazi u povijest, PBZ će korisnike prebaciti na VISU: 'Riječ je o jedinstvenom i inovativnom kartičnom proizvodu'

Piše JL
3. srpnja 2019. - 01:49
visa

U Domu hrvatskih likovnih umjetnika u Zagrebu pred brojnim korisnicima i poslovnim partnerima u utorak navečer predstavljena je nova PBZ Card Premium Visa kartica, za koju u Privrednoj banci Zagreb navode da je jedinstven i inovativan kartični proizvod.

- Novi PBZ Card Premium Visa asortiman čini dvanaest kartica koje objedinjuju premium kartične pogodnosti i usluge, koje je razvio PBZ Card, lider na hrvatskom kartičnom tržištu, te niz prednosti i pogodnosti koje donosi Visa, istaknuo je Dinko Lucić predsjednik Uprave Privredne banke Zagreb.

Premium Visa kartice bit će dostupne novim korisnicima tijekom kolovoza uz posebnu pogodnost bez plaćanja upisnine i članarine za prvu godinu korištenja za pristupnice zaprimljene do 31.12. ove godine, a postojeći korisnici American Express kartica svoje Premium Visa kartice dobit će najkasnije do kraja godine, do kada mogu koristiti American Express kartice, navode u banci.

Osim toga, prilikom prelaska na novu Premium Visa karticu bit će nagrađeni dodatnim pogodnostima i vrijednostima, pod jednakim uvjetima korištenja, najavljuju u PBZ-u.

- PBZ Card Premium Visa kartice nude tehnološki najnaprednije beskontaktno plaćanje, najveći paket osiguranja te druge premium pogodnosti, kao što su Premium Rewards - najveći program nagrađivanja vjernosti korisnika, obročna otplata bez kamata i naknada, krediti putem kartica, Premium ponude, Premium Travel putničke usluge, Global/Gold Assist pomoć na putu te brojne druge. Kartice će imati i dodatne pogodnosti koje donosi Visa, poput najbolje prihvaćenosti u zemlji i svijetu, najviših sigurnosnih standarda te suvremenih rješenja plaćanja, navodi se u priopćenju Privredne banke.

- Počašćeni smo i ponosni da je PBZ odlučio surađivati s Visom kao najboljim partnerom za daljnji razvoj vrhunskih i najboljih kartičnih rješenja za svoje klijente. Naša zajednička suradnja vodi PBZ Card i Visu na novi put, a obje tvrtke rade na ubrzavanju prihvaćanja sigurnih, pouzdanih i odgovarajućih plaćanja za potrošače, poslovne korisnike i trgovce, istaknuo je Catalin Cretu, subregionalni direktor u Visi.

I samom izgledu kartica posvećena je velika pozornost pa tako na njima dominiraju motivi sazviježđa i lava, koji simbolizira tradiciju, snagu, hrabrost, liderstvo i smjelost, što su ujedno i karakteristike povezive s Premium Visa karticama. Ovi motivi najprisutniji su na vizualnim rješenjima triju kartica: Premium Visa Gold, osnovne kartice portfelja, te Premium Visa Platinum i Premium Visa Infinite kartici, najprestižnijoj kartici na našem tržištu.

- Kreirali smo dvanaest kartica, putem kojih ćemo svakom našem korisniku American Expressa, kao i svim novim korisnicima osigurati da uživaju u svim postojećim pogodnostima, koje je razvio PBZ Card, te dodatnim vrijednostima koje donosi Visa, istaknuo je Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda.

Svečano predstavljanje Premium Visa kartica upotpunjeno je gostovanjem renomiranog hrvatskog astronoma Korada Korlevića, voditelja Zvjezdarnice Višnjan, koja je vodeća u svijetu u praćenju i otkrivanju asteroida, nastupom Gibonnija i Ivane Husar te plesne skupine Led Motion.

 

Izdvojeno

04. kolovoz 2020 17:16