StoryEditor
Biznisisprika korisnicima

A1 otklonio probleme s pristupom internetu, otkrili su i što je bio uzrok poteškoća

Piše PSD, Hina
4. listopada 2019. - 23:24

NOVIJE

Teleoperater A1 Hrvatska objavio je u petak navečer kako su otklonjene sve poteškoće u pristupu web sadržajima za sve korisnike A1 mobilnih i fiksnih usluga, koje su imali tijekom dana.

Zbog poteškoća zamijećenih danas u 17,35 sati bilo je otežano pristupanje sadržajima na web-u za sve korisnike A1 mobilnih i fiksnih usluga. 

"Uzrok je internetski napad s više računala (DDoS), od kojeg smo štitili naše korisnike, uslijed čega je došlo do otežanog korištenja web usluga", ističe se u priopćenju Korporativnih komunikacija A1 Hrvatska d.o.o.

"Zahvaljujući brzoj intervenciji naših stručnjaka, promet je većim dijelom uspostavljen u manje od jednog sata. Za vrijeme trajanja poteškoća niti u jednom trenutku nije bilo prekida ostalih telekomunikacijskih usluga. Iskreno se ispričavamo svim našim korisnicima koji su imali poteškoća u korištenju naših usluga", dodaje se u priopćenju.  

Korisnici A1 mreže Hrvatska u petak kasno popodne i navečer u cijeloj Hrvatskoj imali su otežan pristup internet sadržajima putem fiksne i mobilne mreže.

PRVA VIJEST

Korisnici A1 mreže na području cijele Hrvatske u petak navečer osjetili su probleme pri korištenju interneta.

Problemi koji su se većini korisnika pojavili nešto prije 18 sati iznenadili su i djelatnike ove tvrtke, a iz njihove službe za korisnike su nam poručili samo da užurbano rade na otklanjanju problema i da bi svi korisnici uskoro trebali moći normalno koristiti internet.

Uzrok poteškoća još uvijek nije poznat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

16. rujan 2020 14:44