<p>Premium sirnica Bobis</p>
Mekana i puna arome

Premium sirnica Bobis – sinonim Uskrsa i proljeća

Piše Sponzorirani sadržaj
Foto Tommy
20. ožujka 2024. - 09:12

Što je uskršnja spiza bez sirnice?! To je kao da ste se na uskršnje jutro zaboravili potucati jajima!

Osim što je sinonim za proljeće, bez ove slastice Uskrs u Dalmaciji nema ni okusa ni mirisa i jednostavno je nezamisliv. Mekana, mirisna i puna arome, sirnica se tradicionalno jede za doručak na sam Uskrs i uvijek nas mami za ‘još jednim‘ komadom.

image

Premium sirnica Bobis

Tommy

Kao glavno jelo doručka, često se nadopunjava i raznim prilozima poput kuhanih jaja, domaćeg kruha, maslaca, meda, marmelade i svježeg voća. Sve je to prava uskrsna marenda, koja utaži glad dok se čeka ostatak familije za obiteljski ručak.

Uskrs je blagdan koji obiluje mnogim običajima, tradicijom i naravno, ukusnom hranom, a jedan od slađih i onaj koji budi najdivnije uspomene iz djetinjstva je upravo sirnica. Više od običnog jela, ona sa sobom nosi duboke korijene tradicije te simbolizira ljubav i zajedništvo.

Priprema sirnice za Uskrs često je i obiteljski ritual koji okuplja generacije stvarajući nezaboravne trenutke koji će ostati lijepa uspomena za cijelu obitelj, a najveća nagrada je, naravno, kad se sve pojede.

Trk u Bobis!

Za sve one koji za Uskrs nemaju tradiciju praviti sirnicu ili su pak, u pokušaju da ih uspješno naprave, svaki put razočarani rezultatom, ne brinite – Bobis je iza kantuna!

Ovog proljeća nova sirnica iz Bobisa oduševit će vas suptilnom slatkoćom, predivnom mekoćom i, naravno, božanstvenim okusom. Premium Bobis sirnica ručno je rađena i s pažljivo biranim sastojcima koji su svježi, domaći i naši.

U Bobisu se pazi na svaki detalj prilikom pripreme ove slastice. Uz maslac, birane žumanjke od jaja podnog uzgoja i tijesta rađenog s udjelom kiselog vrhnja, garantiramo bit će prave domaće, baš kao one što su nam pripremale naše bake.

Stoga ovog Uskrsa ne zaboravite na novu domaću slasticu i "must have" blagdanske marende. Neka vam i ovog proljeća dane zasladi Bobisova sirnica koja vas čeka u Bobis i Tommy prodavaonicama.

Sretan Uskrs!

image

Premium sirnica Bobis

Tommy
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. srpanj 2024 12:41