26228990
BOŽIĆ BEZ STRESA

Prepustite se uživanju u čaroliji Božića, a za savršen blagdanski stol i najljepše poklone pobrinut će se vaš Tommy

Piše PSD
Foto /Shutterstock
20. prosinca 2023. - 11:02

U ovo blagdansko vrijeme želimo da baš sve bude besprijekorno, od kuglica na boru do poklona za najmilije. Za većinu je ovo najljepši i najveseliji period u godini. Trgovi i ulice prepune su šarenih lampica, obitelji su na okupu, a zrak je ispunjen mirisom cimeta i kuhanog vina. No dovesti sve do savršenstva ponekad zna biti pravi izazov – previše posla, a premalo vremena.

Zahvaljujući Tommyju možete se u potpunosti prepustiti uživanju u čaroliji Božića bez da pristajete na kompromis po pitanju perfektnog blagdanskog stola. U Tommy prodavaonicama pronaći ćete sve na jednom mjestu, praktičnost i jednostavnost, zbog čega ćete zaboraviti na (pred)blagdanski stres. 

Zna se da su delikatese glavno obilježje svakog blagdanskog stola, a ako nemate mota ili vremena za slaganje ukusnih plata, sve što je potrebno jest da dan ranije naručite jednu od četiri Tommy plate. Vrijedne zaposlenice za vas će složiti najfinije delikatese po pristupačnim cijenama, najteže će vam pasti odlučiti se koju platu odabrati.

Uz ove pažljivo složene i savršeno ukusne plate bit ćete spremni i za iznenadne goste. 

Ako planirate sami pripremati tradicionalne blagdanske delicije u Tommyju vas čeka bogat izbor svježih sastojaka i kvalitetnih proizvoda uz koje ćete na tanjur prenijeti okuse prošlosti.

Tu je i velik izbor vrhunskih vina, bakalara, delikatesnih sireva, čajnih peciva i ukusnih kolačića. Ako tražite idealan poklon za u goste, budite sigurni da će domaćine oduševiti novi Bobisov panettone pripremljen po tradicionalnoj recepturi. Garantiramo da će nadmašiti sva vaša očekivanja i postati glavna zvijezda blagdanskog stola.

Tommy je više od prodavaonice– on je saveznik koji razumije vaše potrebe i čini božićnu kupovinu ugodnim iskustvom. Ove godine, prepustite se čarima blagdana uz Tommy, vašeg vjernog saveznika za božićne blagdane bez stresa!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:48