Piše Vlado Ozretić
Foto Branko Starčević
5. prosinca 2022. - 11:57

Kaže se „voli darivatelja više nego dar“, i to je maksima koje se svatko treba držati. To i jest smisao vremena darivanja koje je pred nama. Naročito ako se daruje ljubav. Što je više daješ, to je više imaš. Božić nam dolazi i svake minute prosinca bivamo upoznati s time.

Nekima na radost, drugima, pak, na užurbanost. Najčešće nam nedostaje ono što nam je najdragocjenije. A to je - vrijeme. Kojeg najčešće nemamo dovoljno za potragu za savršenim darom.

Izbor darova, zbog širine ponude, zna biti posebno izazovan kada su u pitanju oni koji vole modernu tehnologiju. No, sa znakom pažnje poput novog pametnog telefona ne može se pogriješiti. Pametni telefon kao takav prilično je širok pojam i nije lako pronaći idealnog za svakog. Da, on sigurno postoji, no koji odabrati? 

Bogata ponuda

I baš zato smo za vas izvukli nekoliko primjera iz Telemacha kako bismo vam olakšali i ubrzali kupnju. Za mobilni telefon po mjeri.

Bogatu ponudu pametnih telefona još boljim poklonima učinit će i povoljnije cijene - na uređaje u UNLIMITED paketu, koji pokriva i najšire zahtjeve za mobilnim podacima, pozivima i porukama, Telemach daruje do 1500 kuna. Tako će zaljubljenici u fotografiju, bilo drugih ili selfieja, uživati u čak tri Samsungova modela po nižim cijenama: Samsung Galaxy A53, Samsung Galaxy A23 i Samsung Galaxy S22.

Naravno, svaki model ima različite specifikacije prema kojima ih možete birati - no zajedničko im je da imaju vrhunske kamere i rezolucije te podržavaju 5G mrežu, što znači da ćete moći surfati na najvećim internetskim brzinama. Sva tri Samsungova modela krase i ekrani visoke razlučivosti te snažni osmojezgreni procesori koji će i najzahtjevnijim ljubiteljima fotografije omogućiti uređivanje i objavljivanje uhvaćenih prizora.

Za svakoga ponešto

S druge strane, ako ste od svojih ukućana ili prijatelja čuli da su u potrazi za „radnim“ pametnim telefonom, i tu imate izbora.

Pojedinci koji traže takve pametne telefone često neće do posljednjeg trenutka ili do potpunog raspada uređaja ići pronaći alternativu, stoga im u ovom blagdanskom razdoblju možete dati dvostruki dar - uređaj koji im odgovara i nestanak potencijalne brige prije nego što se uopće dogodi. Za „radne“ telefone važno je da svakodnevno funkcioniraju brzo, nude brzi internet, mogu izdržati duga razdoblja bez spajanja na punjač te da, kada su u funkciji, odrađuju sve što se od njih traži. Tako oni koji preferiraju dugotrajne baterije i „radne mobitele“ po nižim cijenama mogu naći Honorove modele X6 i 70 5G, brend koji se nedavno u velikom stilu vratio na hrvatsko tržište s bogatom ponudom.

Model X6 dolazi sa snažnom baterijom od 5000 mAh, ekranom visoke rezolucije i osmojezgrenim procesorom, dok model 70 donosi ekran još veće rezolucije, veću internu i radnu memoriju, 5G povezivost te snažnije kamere s prednje i stražnje strane.

A za one koji vole izazove i čiji uređaji moraju biti izdržljivi i iznimno snažni po svim elementima - po kameri, razlučivosti ekrana, radnoj memoriji i dugotrajnosti baterije - tu su Redmi Note 11 PRO te Xiaomijev model 12T. Oba podržavaju 5G mrežu te imaju snažne osmojezgrene procesore. Xiaomijev model ima veću razlučivost ekrana i više radne memorije, dok Redmijev model nudi dodatnu funkcionalnost proširenja interne memorije uređaja do čak 1 terabajt.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 13:59