Overlay
Prelijepa glumica

Zoe Kravitz otkriva svojih pet beauty savjeta za savršeno blagdansko izdanje i priznaje, nedostajalo joj je dotjerivanje tijekom lockdowna

Piše Stil
Foto AFP
10. prosinca 2020. - 17:20

Zoe Kravitz jedna je od najposebnijih Hollywoodskih ljepotica jer uspješno kombinira alternativni i klasični stil. Uvijek s nestrpljenjem očekujemo njeno pojavljivanje na svečanim događanjima, ali i street style slike. Često je možemo vidjeti bez i trunke šminke kad se ističe njen blistavi ten, a onda kada nosi make-up izgleda bez iznimke besprijekorno. Za Vogue je napisala kako će izgledati njeni blagdanski beauty look.

-Mislim da je moje najveće otkriće tijekom lockdowna bilo koliko su mi nedostajali rituali dotjerivanja! Prešla sam sa šminkanja za crveni tepih i razna događanja do, pa, ne toliko toga. Sada je takav užitak za mene čak i kada samo stavim neki highlighter i ruž na usne za odlazak do trgovine. Čak i ako to nitko ne može vidjeti pod mojom maskom, opet se osjećam uzbuđeno! 

Moramo priznati da i nama nedostaju njena pojavljivanja u javnosti i elegantnija izdanja. Možda su blagdani pravi trenutak kada će moći nadoknaditi dio propuštenog. Ipak kaže da nije sigurna jesu li njeni božićni planovi kao i mnogima od nas propali.

-Blagdanske dane obično provodim sa svojom obitelji na Bahamima. Ova godina će vjerojatno biti drugačija zbog karantene, rekla je Zoe.

Ipak podijelila je svojih pet zlatnih pravila koja primjenjuje za najljepše doba godine.

Nosite svoj zaštitni miris

-Kad uglavnom nosite isti parfem, on postaje dio vas. Inspirativno je i zabavno staviti svoj omiljeni miris i osjećati se poput sebe, čak i ako ne napuštate kuću. Raspršite ga malo u zrak i ušećite u oblak, osjećat ćete se neodoljivo.

Naglašene oči ili usta

Kravitz koristi YSL Babycat paletu sjenila u boji, kada želi istaknuti svoje oči. Ponekad obrne stvari i odluči se za dominaciju usana, tada oči ne dira osim s malo maskare, a omiljena nijansa za usne ove sezone joj je YSL-ov Rouge Pur Couture Slim Shade 21. Inače je ona Saint Laurentova ambasadorica pa ne čudi da se odlučuje za njihove proizvode.

Pazite da vam je kosa zdrava i sjajna

-Glavno pravilo za kosu je da je hidratizirana. Ključno je održavanje njene vlažnosti za što koristim kokosovo ulje, ali ako je više oštećena, idem na nešto teže ili masnije, poput maslinovog ulja, otkriva Zoe.

Savršeni ten

Za njenu predivnu kožu zaslužna je baza koja je ključna da bi puder dobro prianjao uz lice. Koristi lagane pudere, a za veće nepravilnosti dodaje malo korektora kojeg stavlja i kao iluminator. Preporučuje YSL Touche Éclat Illuminating Pen.

Skinite šminku na kraju dana

-Uvijek se trudim skinuti šminku, ali definitivno sam imala svojih lijenih trenutaka gdje to nisam napravila. Iskreno, nekad čak i volim način na koji make-up zna izgledati sljedeći dan. Uglavnom koristim Retrouvé kremu za lice i Christine Chin sredstva za čišćenje lica.

17. travanj 2024 20:46