Overlay
Nešto novo

Treba vam ideja za ljetnu manikuru? Ovo su omiljeni trendovi na društvenim mrežama, inspirirajte se fotografijama i zablistajte

Piše Stil
Foto Giphy
3. kolovoza 2020. - 18:00

Jedan od razloga zašto toliko volimo ljeto sigurno se krije u manikurama. Ruke zimi skrivene u rukavicama, a kože ispucale od bure i niskih temperatura, u ljetnim mjesecima ponosno pokazujemo. 

Ali samo ako je manikura na mjestu. Iako trend u kojemu prihvaćamo prirodno pa provodimo vrijeme na moru i suncu bez šminke, bez lakova i bez proizvoda za stiliziranje kose itekako podržavamo i u njemu uživamo, ne možemo reći da nas ne vesele manikure koje nam "iskaču" na društvenim mrežama.

Treba vam ideja? Ovo su trendovi koji trenutno gore na društvenim mrežama, izdvojili smo fotografije koje su nas najviše inspirirale.

1. U bojama zalaska

Raznobojno obojani nokti ove su godine omiljena varijanta onima koji prate trendove, a u ljetnoj sezoni ovaj stil dobio je i zanimljiv zaokret. Roskaste i narančaste nijanse koje se presijavaju do žute i plave genijalan su način za preslikati ljepotu zalazaka sunca.

2. Francuska manikura sa zaokretom

Kako se moda 90-ih vratila, tako su i beauty "postavke" ove dekade. No obična francuska manikura dobila je zanimljiv zaokret - crni vrh. Rezerviran za najstrpljivije, izgleda šik i klasično, a u isto vrijeme drugačije.

3. Špicasto

Oble i četvrtaste nokte sve češće izguruju u drugi plan oni špicasti. Pravilo je da nisu pretjerano dugi, a ni oblik ne bi smio biti pre "trokutast". Ova manikura izgleda pomalo vamp, a ovog ljeta nose je neke od predvodnica trendova u modnoj industriji, poput Evangelie Smyrniotaki koja se krije iza profila Style Heroine.

4. Nijanse bijele

Treba li što dodati? Omiljenu (ne)boju ljeti, bijelu, rado viđamo i na noktima. Savršeno se slaže uz preplanulu kožu. To vrijedi za sve njene nijanse, do one prozirno sedefaste...

5. Geometrijski

Kako je riječ o trendu koji je u beauty svijet ušao na velika vrata, nije ni čudo da se preselio i kod manikura. Geometrijski oblici izgledaju atraktivno i neobično, a ako se upustite u ostvarivanje ovakve manikure, znate da ćete privlačiti poglede.

6. Nikad dosta šljokica

Jer ljeti moramo sjajiti u svakom trenu! Izgledaju slatko i pomalo djetinje, vraćaju nas u mladost i evociraju lude zabave. Zabavnije je uz malo sjaja.

19. travanj 2024 02:03