Overlay
vrijedi isprobati

Toliko je dobar da ga zovu ‘botoks na štapiću‘! Svi bruje o ovom proizvodu s retinolom: osim što briše bore i vraća čvrstoću, posvjetljuje tamne mrlje

Piše Stil
Foto Depositphotos
28. travnja 2022. - 13:34

Društvene mreže i beauty portali bruje o proizvodu koji se zbog svoje učinkovitosti naziva - botoks na štapiću. Peace Out Skincare retinol eye stick spominje se kao jedan od najboljih proizvoda za ublažavanje znakova starenja na tržištu. Premda je namijenjen području oko očiju, neki su toliko oduševljeni ovim proizvodom da ga koriste na cijelom licu. To vam ipak ne bismo savjetovali, ali čini se da je riječ o poprilično dobroj formuli koja uistinu djeluje. Barem onoliko koliko proizvodi koji je nanose na kožu, a ne ispod nje mogu djelovati.

image
Peace Out Skincare

Ono što ovaj balzam čini tako dobrim je što je dovoljno nježan za osjetljivo područje oko očiju i što zbog svog oblika onemogućuje prekomjerno nanošenje, uslijed kojeg se znaju javiti suhoća kože i osip, a tu je i dojmljiv sastav - u pitanju je kombinacija retinola, astaksantina (koji može umanjiti pojavu tamnih mrlja, a istovremeno pomaže koži da zadrži vodu), kompleksa moćnih peptida (koji zaglađuju bore i učvršćuju kožu) i skvalena (koji kožu održava hidratiziranom) koji zajedno djeluju kako bi nježno i brzo zagladili kožu i ujednačili ton. 

Prema istraživanju potrošača, nevjerovatnih 92 posto korisnika je navelo da su im  tamne mrlje posvijetlile nakon četiri tjedna korištenja ovog proizvoda, a 89 posto korisnika reklo je da im je područje ispod očiju postalo čvršće.

Pratite Stil i na Facebooku te Instagramu!

 

29. travanj 2024 15:22