Overlay
lijepo i uredno

Što se nosi na noktima? Ovo su trenutno najveći trendovi u manikuri i moramo priznati da svi izgledaju sjajno: nadahnite se i osvježite izgled!

Piše Stil
Foto Manifaktura Nailbar, Rašpa Nail Salon, Nokti&to
28. siječnja 2022. - 17:56

Lijepo i uredno njegovani nokti polako postaju imperativ dobrog izgleda. Dok smo se donedavno još mogli provući s nehajno nalakiranim noktićima, sada je to gotovo nemoguće jer čini se kao da gotovo svi redovito odlaze u salone na manikuru ili su barem uspjeli svladati vještinu preciznog nanošenja laka za nokte. Što se tiče trendova u manikuri, na početku 2022. možemo primijetiti da su neki prošlogodišnji trendovi i dalje vrlo in, no doživjeli su sitne promjene i sad su nam još draži. Izdvojili smo nekoliko najvećih trendova i par primjera dobrih manikura koje bismo rado isprobali. Nadahnite se i zakažite svoj termin - ili se primite rašpice i laka za nokte.

1. Minimalizam - sitni ukrasi poput crtica i točkica i dalje su vrlo popularni. U posljednje vrijeme primjećujemo i da su sitna srdašca sve više i više 'in'.

2. Alternativni 'french' - obična francuska manikura pomalo nam je dosadila, stoga nas oduševljava sve što joj je 'na tragu', ali je izvedeno na zanimljiviji način.

3. Animal print - 'životinjski uzorak' u 2022. se nosi na malo decentniji način, često udružen s velikim prošlogodišnjim trendom 'negative space' noktiju.

Pratite Stil i na Instagramu!

26. travanj 2024 07:48