Overlay
jadranka

Stilske igre u malom dalmatinskom selu: Sever predstavio raskošnu resort kolekciju nadahnutu snagom žene - u ovim bismo komadima rado proveli ljeto!

Piše Stil
Foto Robert Sever
24. lipnja 2021. - 13:27

Robert Sever predstavio je vrlo raskošnu resort kolekciju nadahnutu bojama Afrike, floralnim printovima 70-ih, color blockingomi patchworkom. Vizuali su snimani na lokacijama malog dalmatinskog sela Šilježetarica čiji je idiličan krajolik poslužio kao savršena kulisa za kampanju kojom Sever želi prikazati snagu, slobodu i hrabrost žena koje su njegova vječna inspiracija.

"Ovo doba godine idealno je za modne i stilske igre- svi se volimo više presvlačiti a da pritom ne zanemarujemo udobnost koja je upravo u vrućim ljetnim danima i noćima i više nego dobrodošla. Naš prepoznatljiv stilski smjer branda čini suvremena odjeća s romantičnim i ženstvenim bezvremenskim detaljima. Taj smo smjer poentirali kroz igru printova i boja te ovu priču zaokružili upravo tim pristupom .Uvijek osluškujemo potrebe i želje naših klijentica i nastojimo im ugoditi kroz rad našeg branda.Najbitnije nam je da se u našim kreacijama žene osjećaju ženstveno , opušteno i sigurno u sebe-i ponosni smo da im to i možemo omogućiti i ovog ljeta “  ističe Robert Sever.

Cijela kolekcija, svaki odjevni predmet kao i modni dodaci jasan su pokazatelj RS estetike koja je uvijek izrazito ženstvena, suvremena i jednostavna za nošenje. Pri izboru materijala dizajner se uvijek povodi željom da se žene u njegovoj odjeći osjećaju posebno i udobno pa je tako za ovo ljeto izabrao kombinacije pamuka, lana, viskoze, te lepršave chiffone. Kolekcija je oplemenjena nakitom i krunama od staklenih kristala i poludragog kamenja koje izrađuje Slobodan Velicki, a za torbe je i ovaj put bila zadužena Vlatka Hlišć sa svojim brandom "Knot why not" koja je makrame tehnikom isplela torbe od ručno bojane i izbjeljivane pamučno-viskozne špage, koje se savršeno uklapaju u senzualan i blago boho stil kolekcije.

"Osim lokacije, za ovu priču izabrali smo i vrlo specifičan casting- naime htjeli smo odjeću prikazati na ženama različitih konfekcijskih veličina, različitih proporcija i fizionomije te različitih godina. Presretan sam da su pred moju kameru smjelo stale snažne osobnosti i energije ovako divnih žena" istaknuo je dizajner.

Pratite Stil i na Instagramu!

19. travanj 2024 06:32