Overlay
top lista

Ovo su najseksi stvari koje muškarac može nositi: stvari s ovog popisa obaraju žene s nogu, dva podatka oduševit će svakog pravog Dalmatinca

Piše Stil
Foto Bozo Radic/Cropix
3. srpnja 2022. - 14:14

Nije to nikakva tajna: ono što se vama možda čini neodoljivim komadom odjeće zbog kojeg će se, uvjereni ste ili se možda tek nadate, za vama okretati glave gdje god se pojavite, može, vrlo lako, biti potpuni "mućak" ili, u najgorem slučaju, izazivač kontraefekta. Mislite da ste neodoljivi u onoj superuskoj majici? Netko bi mogao pomisliti da se previše trudite i da ste pomalo očajni, drugi će pomisliti da ste narcis... Ponekad je jako lako skrenuti na pogrešan put i izazvati krivi dojam i zato su nam korisna ili u najmanju ruku zabavna istraživanja koja otkrivaju što je drugima na nama zaista seksi, a što ne. Jedno od takvih provela je YouTouberica Courtney Ryan čiji profil prati preko 300 tisuća pretplatnika i sudeći po onome što su otkrile, naši čitatelji imaju razloga za slavlje jer barem dva predmeta s popisa neizostavne su stavke u garderobi svakog pravog Dalmatinca.

Prije nego uopće počnete čitati top listu odjeće i modnih dodataka koje su njene pratiteljice proglasile najseksi stvarima koje muškarac može nositi, podsjetit ćemo vas da je ipak od svega najvažnije u čemu se sami osjećate dobro jer o tome će ovisiti vaše samopouzdanje i raspoloženje. No ipak, nije na odmet provjeriti kakav dojam ono što nosite može imati na one koji vas promatraju...

 

1. Odijelo

Odijelo, čini se, ipak čini čovjeka. U ovom slučaju, odijelo čini da izgledate elegantno, otmjeno i uspješno. Sudionice istraživanja navele su kako im je drago vidjeti kad je muškarac dobro odjeven, a komad odjeće koji se u tom kontekstu najčešće spominjao bilo je upravo odijelo.

2. Košulja

Košulja je još jedan komad koji daje dozu elegancije, ali je prikladniji za svakodnevne prilike nego odijelo. Ispitanice su priznale da im se posebno sviđa kad su rukavi lagano zasukani tako da se vide podlaktice.

3. Klasik

Jednostavna bijela majica jedna je od stvari koje muškarci rado nose, a dok ih žene istovremeno smatraju neodoljivima. Jednostavnost je ponekad najbolja opcija i čini se da bolje prolazi od odjeće s velikim logotipom ili printom.

4.Dobar parfem

Nikakvo iznenađenje, ugodan miris pomaže stvaranju dobrog dojma, a seksi parfem jedna je od stvari koje mogu natjerati koljena da zaklecaju. Samo pripazite da ne odaberete miris koji svi nose jer, nadamo se, želite biti jedinstveni i istaknuti se iz mnoštva.

5. Sat

Dobar sat može učiniti da djelujete zrelije i elegantnije, a također je suptilni znak statusa, čak i ako nije previše skup. Ak vas zanimaju marke, jedno drugo istraživanje među najseksi ručne satove u 2022. ubrojilo je klasike poput Rolexa, Omege i Zenitha s kojima sigurno nećete pogriješiti.

6. Lanac

Dalmatinac nosi lančić oko vrata, a žene to, čini se, jako vole. Ne samo da signalizira status, nego i određenu vrstu samopouzdanja, a to je gotovo uvijek poprilično seksi.

7. Lijepe cipele

Kad žena odmjeri muškarca koji joj je privukao pažnju, odmjeri ga od glave do pete. I zato je obuća itekako bitna stavka. Prema onom,e što su otkrile Courtneyne pratiteljice, najseksi su bijele tenisice, mokasinke i čizme.

 

28. travanj 2024 16:41