Overlay
Ideja za šišanje

Ove jeseni obožavamo sve verzije ove frizure! Hit stajling smo primijetili i kod influencerica, ne znamo koja ga bolje nosi...

Piše Stil
Foto Image Press Agency
8. listopada 2020. - 21:48

Koliko god čeznuli za dugom kosom, savršeno uvijenim valovima i dužinom do pola struka, moramo priznati da ima nešto osvježavajuće u kratkim frizurama.

Ne samo da su po pitanju stiliziranja "nebo-zemlja" u odnosu na gore spomenute, već izgledaju neobično šik i ležerno. Naročito one blago kovrčave. A trenutno na društvenim mrežama ne nedostaje inspiracije, kad se radi o "go to" stylingu influencerica diljem svijeta, upravo je ovo jesenski hit.

U susjedstvu najkraću varijantu kovrčavog boba nosi Dunja Jovanić. Iako je njena kosa duga tek do uha, oblikom i ležernošću savršeno se uklapa sa svakim izdanjem. Srpska influencerica nosila je valjda svaku boju i dužinu kose, ali u zadnje vrijeme neobično je odana svojoj kratkoj, messy frizurici.

Sličnu duljinu odnedavno nosi i Alyssa Coscarelli. Svoj je kovrčavi bob zamijenila "dječačkom" frizuricom koju opisuje kao savršeno nesavršenu. 

Neposlušni pramenovi oko lica koji padaju baš tako kako im se pada, izgledaju nam kao savršena verzija.

A sve je duljine ove hit jesenske frizure isprobala i njima oduševljavala Karla Deras. Influencerica s adresom u L.A.-ju nosila je kovrčavi bob, dječačke lokne i neposlušne pramenove bolje od ikoga. A njena nam je frizura u nadolazećoj sezoni ponovno inspiracija.

19. travanj 2024 09:36