Overlay
na visokoj nozi

Ovaj će model tenisica biti hit proljeća! Istražili smo ponudu i odabrali najbolje primjerke, predlažemo i kako ih kombinirati

Piše Stil
3. ožujka 2022. - 14:42

U jeku modnog revivala 90-ih i 00-ih, ne čudi nas povratak još jednog trenda s prijeloma tisućljeća. Tenisice na platformu bit će, prema najavama, ali i prema ponudi, hit proljeća pa smo malo istražili kako ih kombinirati te odabrali najljepše modele.

Renisice na platformu našle su se i u kolekciji modnog brenda Celine za proljeće 2022., a kako smo imali priliku vidjeti kad je kolekcija predstavljena, Hedi slimane ih je sparila s dugim skunjama i biciklističkim hlačicama uz neizostavne bijele sportske čarape - nostalgija na kvadrat! U novoj kolekciji Alexandera McQueenas našlo se nekolko modela, a prema prijedlogu iz ove modne kuće nose se u kombinaciji s dugim, širokim suknjama i s hlačama pidžama kroja. 

Ako vam prijedlozi iz Celinea i McQueena nisu po guštu, evo još nekoliko načina na koje se ovaj model obuće nosi u 2022: možete se odlučiti za minimalizam u stilu 90-ih s ravno krojenim trapericama, slip haljihnama i suknjama u kombinaciji s jednostavnim topovima ili se pak možete opredijeliti za sasvim suprotan đir na tragu Y2K šarenila - uz vesele čarape ili tajice, mikrominice i lepršave topove.

image
Superga, 368 kn
image
Bershka, 379 kn
image
Fila, 474 kn
image
Adidas, 750 kn
image
R-13, 3370 kn
image
Fila, 737 kn

Pratite Stil i na Instagramu!

27. travanj 2024 12:56