Overlay
Dugo, toplo ljeto

Kakve kupaće kostime nose poznati? Većinane izlazi iz ovih modela, u trendu su pastelni, sirena, ali i cvjetni

Piše Stil
Foto Shutterstock
31. srpnja 2020. - 14:23

Tko o čemu, mi o kupaćim kostimima...

Ljeti nam je to, priznajemo, jedna od omiljenih tema. "Uniforma" u kojoj provodimo dane na plaži treba biti udobna, u njoj se moramo osjećati i izgledati (sebi) dobro, poželjno je da bude i u trendu.

A kad smo kod popularnih krojeva, dezena i materijala, sve o tome znaju oni blagoslovljeni vlastitim stilistima. Zamislite da vam upućeni modni znalac, prema vašoj građi i preferencijama, izabere savršen kupaći kostim za ovo ljeto. Poznati i slavni u toj blagodati uživaju, vjerovali ili ne, kod njih je čak i odabir bikinija dobro osmišljen modni potez.

Sudeći prema njihovom izboru, ovog ljeta ne možemo pobjeći od ovih trendova...

1. Pastelni jednodijelni

Rijetko se što tako dobro ljubi s preplanulom kožom poput nježnih, pastelnih nijansi. Jednodijelni kostimi su, uz to, pravi hit ljeta, tako da su se mnogi slavni, uključujući Chrissy Teigen te celebrity frizerku Jen Atkin, odlučili upravo za ovo uparivanje. Teigen u pastelnome ustraje i kad je u pitanju bikini.

2. Tekstura

"Crinkle", zgužvana, pomalo hrapava tekstura kupaćih kostima o kojoj smo već pisali, na koži je upravo nevjerojatno ugodna. Odabir je to brojnih zvijezda, ove sezone narančasti bikini nosi Hailey Bieber, a Lucy Hale odabrala je limunsko žuti.

3. Samo bijelo

Barem je to vječna klasika. Bijela boja kupaćeg kostima naglašava ten, seksi je i odlično izgleda pod sunčevim svjetlom. Uz to, ide na koji god plažni dodatak odaberete, naročito se dobro slaže sa slamnatim detaljima. I Jennifer Lopez ovog ljeta nosi jednodijelni bijeli kupaći kostim.

4. Sirena kroj

Košarice na pola "odrezane", kao da je riječ o školjkama, vrlo su popularne ovoga ljeta. Bez ikakvih "jastučića", jer u trendu su prirodne obline, ovakvi kupaći kostimi odabir su brojnih poznatih. Amy Julliette Lefévre, poznata manekenka, u ležernom izdanju pokazala je svoj odabir.

5. Cvjetni uzorak

Plus-size manekenka Ashley Graham lansirala je liniju kupaćih kostima uz fotografije na kojima pozira u prirodnom izdanju, bez photoshopa. "Floral" print naročito je popularan, za one koji vole boje i ljeto u žarkim nijansama - idealan.

6. Svjetlucavo na plaži

Šljokice nisu nikad bile popularne kao ovog ljeta. Nosi ih i Rita Ora, i to u dvije različite nijanse. Iako ne morate doslovce blještati kako biste se osjećali sjajno na plaži, moramo priznati da ipak pomaže...

7. Tie dye

Prošlogodišnji trend još je uvijek jak, nose ga između ostalih pjevačica Halsey, Sophia Richie i Dua Lipa. Tie dye ili obojana tkanina evocira 70-te, a na plaži izgleda odlično.

18. travanj 2024 20:28