Overlay
Mlada dizajnerica

Posebne djevojke opet su ‘in‘: Ella Emhoff, pokćerka Kamalle Harris, ima osebujan stil, kreativnu ‘žicu‘ i stotine tisuća pratitelja na Instagramu

Piše Stil
Foto Olivier Douliery/AFP
22. siječnja 2021. - 18:04

Već smo pisali nakon inauguracije o najvećoj modnoj senzaciji događanja, tj. Miu Miu kaputu Elle Emhoff, pokćerke Kamale Harris. Svakako bi bila nepravedna simplifikacija usporedbom izgleda članova obitelji bivšeg predsjednika i djece sadašnje potpredsjednice donositi ikakve zaključke, ali možemo reći da je moda ponekad dobar indikator osobnosti. Nije da je potrebno tražiti previše dokaza o tome koliko različito vrijeme sada očekuje Bijelu kuću nakon odlaska Trumpovih, ali ne možemo ni primijetiti da njenim hodnicima nikada nije hodao netko toliko kul kao Ella (ili barem u rezidenciji pokraj Bijele kuće u kojoj boravi potpredsjednica).

Osim Miu Miu kaputa 22-godišnjakinja je za inauguraciju obukla visoke kožne čizme s naglašenom platformom, a kosu sklonila s lica djevojačkim obručem. Kažu da je njen veliki bijeli ovratnik bio hommage Ruth Bader Ginsburg čije slike je nakon smrti  objavljivala na storyju, ali mi smo uočili još jednu sličnost. Ella kao da je iskombinirala kalifornijski underground stil i tako dala posvetu svojim korijenima, uz njujorški stil djevojke iz visokog društva a la Blair Waldorf, s ironijskim odmakom naravno.

Definitivno je jedna stvar sigurna, ona voli modu, ali ne nužno skupe jednostavne haljine, nego prije igranje s različitim stilovima, nespojive kombinacije što i čini pravu dizajnericu, a ona se upravo u New Yorku školuje da bi postala jednom. Studentica dizajna na Instagramu definitivno nije utjelovljenje tipične članice predsjedničke obitelji, upravo suprotno. Njene slike znaju povremeno biti vrlo provokativne, a među njima su i one u pletenom gornjem dijelu kupaćeg kostima koji namjerno otkriva njene dlakave pazuhe. Ako takvo što promatramo u kontekstu protagonista serije Girls kojima je njen život sličniji nego djeci političara, ništa čudno, ako je pak usporedimo npr. s Chelseaom Clinton... e pa.

Harris je postala pomajka Elle i njezina brata Colea kad se udala za njihovog oca Douga Emhoffa 2014. 22-godišnjakinja je u siječnju rekla za New York Times da se nada da će Emhoffov odlazak iz privatnog odvjetničkog sektora zbog njegove uloge drugog džentlmena (Još se snalazimo s ovim izrazom, koji predivan povod za leksikografske vježbice. Prijedloge nam slobodno pišite u komentare) pružiti prilika za istraživanje njegove kreativne strane.

image
Alex Wong/AFP

- Nadam se da će se početi baviti nekakvim hobijem. Možda počne plesti, kao ja! Mislim da će ovo biti dobro vrijeme za njega da uspori i jednostavno, ne znam, nauči cijeniti život. Sad će moći napraviti sve one stvari koje nije mogao prije jer je previše radio i imao vremenska ograničenja. Nadam se da će otvoriti neka od njegovih kreativnih mjesta, ali to sam očito samo ja, kreativno dijete, rekla je šarmantna djevojka.

Ona na svom Instagramu redovito pokazuje upravo hobije kojima se bavi, pa je tako više puta pozirala svojim prijateljima fotografima i imala revije svoje odjeće i naravno, pokazivala svoja kul pletiva. Tijekom četverogodišnjeg mandata njena životna rutina ne bi se trebala suviše mijenjati, najavila je da namjerava nastaviti studirati i pozabaviti se svojim završnim radom, što za nas znači još puno zabavnih objava.

18. travanj 2024 21:30