Overlay
Plešu i lipsyncaju

Upoznajte tri cure s najviše pratitelja na Tik Toku: zarađuju milijune, a sve su mlađe od 25 godina

Piše Stil
Foto Tik Tok
15. svibnja 2021. - 19:07

Otkako se pojavio Tik Tok privukao je brojne influencere da svoje Instagram račune zamijene njime. Glavni razlog je što se na najnovijoj društvenoj mreži može puno brže i puno lakše doći do većeg broja pratitelja. Vlasnici računa su uglavnom pripadnici mlađe populacije, teenageri i djeca iako se mreži pridružio i velik broj starijih osoba. Međutim, s obzirom da su TikTokeri uglavnom maloljetni i zvijezde koje je stvorio su jako, ali jako mlade, a zahvaljujući svojim brojnim pratiteljima zarađuju basnoslovne cifre. I dalje naš šokira kada čujemo da netko od 20 godina mjesečno troši desetke tisuća dolara, kupuje ville u Los Angelesu i vozi Mercedes, ali to je sve uobičajenija stvar.

Dok na Instagramu najveći broj pratitelja imaju zvijezde iz 'stvarnog' svijeta, glumice pjevačice i drugi celebrityji za djevojke koje drže prva tri mjesta popularnosti na Tik Toku vjerojatno nikad niste čuli osim ako i sami niste njihovi pratitelji. Riječ je o Charli D'Amelio, Adison Rae i Belli Porch koje osim snimanja videa od nekoliko sekundi nemaju nikakav drugi posao, a ni ne treba im, zahvaljujući Tik Toku zarađuju milijune.

Charli D'Amelio rođena je u Connecticutu 2004. godine. Više od 10 godina je bila plesačica i nastupala je na različitim natjecanjima dok nije započela karijeru na društvenim mrežama. Tik Toku se pridružila krajem 2019., a otada je postala prva osoba koja je zaradila 50 i 100 milijuna pratitelja. Popularnost je stekla objavljivanjem kratkih videa u kojima pleše na najpopularnije pjesme. Svoj utjecaj koristi da bi promovira borbu protiv online nasilja i ponižavanja žena na osnovu izgleda, a priznala je i da sama boluje od poremećaja prehrane.

@charlidamelio

@gemmah_  dc @retroconverse

♬ TKN - ROSALÍA & Travis Scott

Addison Rae rođena je 2000. u Louisiani i baš kao i Charli prije nego što je postala influencerica bila je plesačica. Na Tik Toku je počela objavljivati u sedmom mjesecu 2019. Do veljače 2021. dostigla je preko 79 milijuna pratitelja te je time postala druga najpraćenija osoba na mreži. Većinom ju prate djeca od 12 do 15 godina, pa je njen sadržaj prilagođen njihovom ukusu. U svojim videima većinom pleše uz muziku ili lipsynca. Dodatnu popularnost je stekla prijateljstvom s obitelji Kardashian.

@addisonre

I can’t help but act like this when I hear this soNG!!!!!!!!!!!!!!!!

♬ LIKE A DAMN SOCIOPATH - holsbols8

Bella Poarch jedina je među najpraćenijim TikTokericama koja nije rođena u 21. stoljeću i ima 24 godine. Ona je vlasnica najpregledanijeg videa na cijeloj mreži koje je pogledalo više od jedne i pol milijarde ljudi. Zahvaljujući slavi koju je stekla na TikToku počela je pjevačku karijeru koju uspješnu pjevačku karijeru koju reklamira na svom profilu. Povezivali su je s bivšim dečkom Kylie Jenner Tygom, ali o svom privatnom životu nije javno pričala.

@bellapoarch

BUILD A B*TCH MUSIC VIDEO OUT NOW!!!!!! LINK IN BIO???

♬ Build a Bitch - Bella Poarch
22. travanj 2024 11:58