Overlay
preporuke

Tri super ideje za čitanje dobili smo od simpatične knjigoholičarke i zaljubljenice u fotografiju: ako već niste počeli pratit njen blog, počnite!

Piše Stil
31. ožujka 2021. - 19:53

Za književne preporuke zadužili smo Maju Žunić koja od 2015. vodi knjiški blog Život knjigoholičarke. Možete ga pratiti i na istoimenim Facebook i Instagram profilima te pročitati njene recenzije novih knjiga i uživati u stvarno prekrasnim fotografijama u čijoj izradi, rekli bismo, Maja gušta skoro jednako toliko kao u čitanju.

Zaljubljenica je u knjige, osobito trilere i povijesne romane, te u fotografiju. "Knjige postoje da bi nas oplemenile i omogućile nam da proživimo različite priče", smatra Maja, a mi se slažemo.

image
skrivene namjere

Skrivene namjere (Greer Hendricks  i Sarah Pekkanen)

Jessica Ferris mlada je žena koja doznaje za znanstveno istraživanje na njujorškom sveučilištu. Sudjelovanje u istraživanju je dobro plaćeno, no nije ono što je Jessica mislila da će biti. Počinje pitanjima o moralu i etici, no postaje nešto sasvim drugo. Postaje stvarnost, a Jessica postaje dio izopačene igre iz koje je teško izaći.

image
GRAD_DJEVOJAKA

Grad djevojaka (Elizabeth Gilbert)

Još jedan odličan roman autorice bestselera "Jedi, moli, voli“ priča je o odrastanju i prihvaćanju sebe samog ispričana kroz sudbinu Vivian, izbačene s elitnog koledža Vassar. Vivian odlazi u New York, živjeti s tetom, vlasnicom kazališta i započinje živjeti novi život. Upoznaje New York, ali i sebe samu, nesputanu i spremnu prigrliti svako novo iskustvo.

image
SAVRSENO_DIJETE

Savršeno dijete (Lucinda Berry)

Psihološki  triler s vrha književnih ljestvica otkriva što se događa kad se posvojenje djeteta pretvori u najgoru noćnu moru.  Par koji je silno patio što ne može imati djece usvojio je napuštenu šestogodišnju djevojčicu, no ispostavit će se da je Janie dijete s teško oštećenom psihom koja će poljuljati sve ono u što su Hannah i Cristopher vjerovali.

29. svibanj 2024 07:38