Overlay
zavodljivo, a udobno

Suknje ovog ljeta vladaja plažama i ulicama, a odlično izgledaju i u poslovnim kombinacijama: ovo su modeli koje će svi nositi!

26. lipnja 2020. - 16:24

Kada je riječ o ljetnoj garderobi, vjerujemo da bi se većina žena složila da suknje imaju tendenciju zauzeti tron kao najudobniji i najupečatljiviji odjevni komad sezone.

Raznih boja, uzoraka, materijala, duljina i krojeva - suknje jednostavno obožavamo. I bez obzira na to što suknja nikada nije dosegla kultni status poput, primjerice, male crne haljine, ovaj odjevni predmet definitivno može položiti apsolutno pravo na epitet najprilagodljivijeg odjevnog komada.

Za koji se god model odlučili, suknje možete nositi na visoke potpetice, sandale, japanke ili čizme. Kraće modele možete naglasiti prozračnim bluzama, dok se midi i duge verzije idealno slažu s kratkim topovima, t-shirt majicama i običnim košuljama.

Upečatljiva suknja začinit će baš svaki stil, a pomno odabran kroj naglasit će vašu figuru, podići vam samopouzdanje i otvoriti vam nove mogućnosti modnih kombinacija.

Ove sezone suknje su ponovno rado viđene na ulica i plažama, ali i kao dio poslovnog outfita, a pregled modnih pista dao nam je uvid u kratki rezime što je ovog ljeta 'in'.

Ako ste misli da smo famozne ' žabice' na odjeći ostavili u davnoj modnoj prošlosti, prevarili ste se jer dugi modeli suknji za nadolazeću sezonu koriste ovaj detalj na razne načine. Za naglašavanje struka, cijele figure ili jednostavno kao modni dodatak, naboranu tkaninu ćete ovo ljeto na suknjama viđati u ponudi brojnih modnih brendova.

Suknje na preklop odaju senzualnost i eleganciju, a modele raznih cvjetnih i točkastih uzoraka u high street trgovinama ovo ljeto moći ćete nabaviti u raznim mini i midi verzijama.

Za poslovni look odlučite se za neku od verzija plisiranih suknji koje odlično izgledaju u kombinaciji s visokim potpeticama. Uredne pregibe na suknjama, uglavnom srednje dužine, evo sezone ukrasit će razni višebojni uzorci koje možete kombinirati s prozračnim jednobojnim topovima ili bluzama.

Posebno zanimljiv stil ove sezone bit će uprizoren uzorcima ispisanim raznim logo natpisima uz koje će suknje istovremeno izgledati chic i odvažno.

Ljubiteljice opuštenog dnevnog 'đira' ovo će ljeto razveseliti široki izbor vintage uzoraka koji će krasiti suknje svih modela i duljina. Raznobojni stil i upečatljive  nijanse, kombinacija cvjetnog uzorka, stiliziranih motiva i ljudskih silueta pravi su izbor za sve pobornice neopterećenog i bezbrižnog odjevnog izričaja.

20. travanj 2024 02:39