Overlay
Pri kraju godine

Što je novo na HBO-u u studenom? Spektakularnih filmskih naslova možda nedostaje, ali platforma obiluje intrigantnim serijama, ove jedva čekamo

Piše Stil
Foto IMDB
15. studenog 2020. - 16:51

Onaj tko bi pomislio da će u pandemijskim uvjetima nedostajati filmskih naslova kojima ćemo se radovati, ne bibio baš potpuno u krivu. Pa iako platforme poput HBO-a zaista nude manje hollywoodskih spektakala i dugo iščekivanih nastavaka franšiza koje su zarađivale milijune na kino blagajnama, popis naslova koji stižu u studenom još je uvijek šarolik.

Ne znamo hoće li takvim ostati zaglibimo li dodatnih mjeseci u pandemiju, no zasad imamo program kojemu se možemo radovati. Pa makar on ne bio podjednako spektakularan kao, primjerice, prošle godine u ovo vrijeme.

Što nam donosi HBO u studenome?

Upućeni kažu kako se isplati radovati premijeri "Between the World and Me" (21. studenog), dokumentarcu koji se nastavlja na pokret Black Lives Matter, s oskarovcem Mahershalom Ali u glavnoj ulozi. 

Ako ste pretplatnik HBO Max-a tu su još neki naslovi koji intrigiraju. "Superintelligence" (26. studenog) prati priču o prvoj ženi koja je privukla pažnju u svijetu umjetne inteligencije, a istog dana izlazi i komedija/misterija u nastavcima s Kaley Cuoco, "The Flight Attendant".

Premijera druge sezone serije "His Dark Materials" zakazana je za 16. studenog, a ako želite pročitati recenziju prvih nekoliko epizoda, koje smo pogledali prvi u Hrvatskoj, to možete učiniti ovdje.

Ništa manje uzbudljivo neće biti ni finale serije koja je već oduševila publiku, "The Undoing" s Nicole Kidman i Hugh Grantom u glavnim ulogama. 29. studenog izlazi posljednja epizoda, no nije kasno da uhvatite radnju...

18. travanj 2024 22:51