Overlay
neobičan hobi

Sasvim drugačiji stilisti: Instagram se zaljubio u bračni par u osamdesetima, u mjesec dana dobili su pola milijuna pratitelja

Piše PSD
Foto Shutterstock
27. srpnja 2020. - 15:02

On ima 83 godine, a ona 84, a pod 'stare dane' otkrili su zanimljiv hobi. Naime, Chang Wan-ji i Hsu Sho-er vlasnici su praonice rublja u Tajvanu, a posljednjih tjedana osvojili su Instagram svojom nesvakidašnjom idejom koja uključuje zaboravljenu odjeću nepoznatih ljudi i njihov nedavno otkriveni talent za modeling.

Chang i Hsu, uz pomoć svog tridesetjednogodišnjeg unuka Reefa Changa došli su na ideju da stvore Instagram profil @wantshowasyoung te da malo upotpune svoje slobodno vrijeme.

- Posao im je zbog pandemije koronavirusa ozbiljno stao i vidio sam da im je dosadno. Stoga sam im poželio uljepšati život, rekao je Reef, koji je inače stilist. 

- Pred kamerom, oni su prirodan talent. Hsu odiše uzvišenošću supermodela, ali pri tome uspijeva zadržati svoju razigranost. Chang se tu savršeno uklapa, nadopunjujući Hsu svojim ležernim stavom i pogledom ispod gustih obrva, opisao ih je unuk za New York Times.

Odjeća koju Hsu i Chang nose na fotografijama osebujna je i zabavna, a većina fotografija snimljena je u njihovoj praonici ili na ulici ispred nje. Iako imaju samo dvadeset objava na svome Instagram profilu, u nešto više od mjesec dana, ovaj zanimljivi modni par uspio je pridobiti simpatije na globalnoj razini, a trenutno ih prati skoro pola milijuna ljudi.

Iako danas prikupljaju simpatije zbog svog modernog stila života, Hsu i Chang svoj su odnos prije više od šezdeset godina započeli na tradicionalan način, specifičan za kulturu Tajvana. Par se vjenčao 1959. godine, a ubrzo su postali roditelji četvero djece.

Zajedno su se počeli baviti poslom u praonici rublja, a do današnjeg dana stvorili su izvrsnu reputaciju i podužu listu vjernih klijenata koji kod njih donose odjeću na pranje iako više ne žive u blizini. Svoj veseo i životan duh odlučili su njegovati i u starosti, a kako izgledaju kada stanu pred fotoaparat pogledajte u nastavku.

18. travanj 2024 06:46