Overlay
Jug Francuske

Pogledajte teaser za novu sezonu ‘Emily in Paris‘: evo što smo sve doznali o nastavcima popularne serije

Piše Stil
Foto Tolga Akmen/AFP
30. rujna 2021. - 10:27

Prošlo je godinu dana otkako je izašla prva sezona Netflixove serije 'Emily in Paris', a platforma je tim povodom objavila teaser za novu sezonu. U njemu ćemo opet gledati Amerikanku kako se prilagođava životu u Europi, ali kako se čini po onome što možemo vidjeti u videu, ona će sada boraviti na jugu Francuske, a ne u njenoj metropoli.

Emily koju igra Lily Collins je marketinška stručnjakinja koju kompanija za koju radi šalje u Francusku kako bi ondje osigurala suradnju sa sestrinskom firmom. Cijela serija se bazira na sukobu kulturoloških razlika između nje i njenih kolega na poslu, drugačijem pristupu radu, ali i životu, ljubavi, feminizmu...

Prvi kadar tesera nove sezone nam odmah otkriva mjesto radnje, a ovoga puta to je mondeno ljetovalište St. Tropez. Emily se ondje se nalazi na ljetovanju na kojem joj se ubrzo produžuju dvije najbolje prijateljice iz prve sezone - Mindy Chen (Ashley Park) i Camille (Camille Razat).

Njihov odmor uključuje sve ono što očekujemo od glamuroznog okupljališta poznatih i slavnih - izležavanje uz bazene, partije u vilama i kruzanje na luksuznim jahtama. Osim poznate glumačke postave, u epizodama koje na Netflix stižu 22. prosinca očekuju nas i neka nova lica te brojni novi zapleti.

Od novih glumaca seriji se pridružuju Jeremy O.Harris koji će glumiti legendarnog modnog dizajnera, Lucien Laviscount će se pojaviti u ulozi Britanca s kojim Emily ima love-hate odnos, dok će Arnaud Binard igrati vlasnika kluba u St. Tropezu.

Lucas Bravo, koji glumi Gabriela, zgodnog kuhara u kojeg se Emily zaljubljuje je u jednom od intervjua otkrio neke pikanterije vezano za novu sezonu. Rekao je kako bismo možda mogli očekivati i 'queer' iskustva glavne junakinje, ali da ćemo je upoznati i an dubljoj razini. Tako će serija imati i dijelove u kojima se vraćamo u Emilijino djetinjstvo i ranu mladost.

18. travanj 2024 19:30