Overlay
pripremite kokice

Konačno stiže druga sezona Netflixovog hita! Istražili smo koje se još serije vraćaju na male ekrane s novim nastavcima, oduševljeni smo vijestima

Piše Stil
Foto Netflix
4. siječnja 2023. - 19:52

Jedna od serija koje su osvojile publiku u 2021. godini konačno nam se vraća na male ekrane - Ginny i Georgia, priča o nesvakidašnjem odnosu između majke i kćeri koju su mnogi proglasili "mračnim Gilmoreicama za novi milenij" ujedno je jedan od najuspješnijih Netflixovih naslova iz razdoblja serijske hiperprodukcije tijekom lockdowna. Druga sezona ove hit serije počinje se prikazivati 5. siječnja, što nas je nadahnulo da istražimo koje nam se sve omiljene serije vraćaju s novim nastavcima.

You, Netflix

Hvaljena serija You, čija je radnja u novoj sezoni smještena u London, počinje se prikazivati 9. veljače. Četvrtu sezonu Netflix je odlučio podijeliti u dva dijela, a drugi će se početi prikazivati točno mjesec dana nakon prvog.

Mandalorian, Disney +

Baby Yoda se vraća na male ekrane točno 1. ožujka, zajedno s Pedrom Pascalom, Giancarlom Espositom i Katee Sackhoff. Treća sezona uspješne serije iz svijeta Ratova zvijezda željno se iščekuje, ali produkcija je, unatoč nizu intervjua koje su u posljednjih par mjeseci odradile zvijezde serije, uspjela sačuvati sve bitne detalje u tajnosti.

Nasljeđe, HBO Max

Četvrta sezona hvaljenog i nagrađivanog Nasljeđa, u originalu Succession, vraća se na proljeće na HBO Max. Još nije poznat točan datum povratka ove dramske serije, koju bismo slobodno mogli nazvati i crnom komedijom s elementima satire, u čijem su fokusu milijarder Roy i njegovi disfunkcionalni potomci.

Lupin, Netflix

Još nije definiran ni datum početka prikazivanja treće sezone serije Lupin, ali prema najavama, novi nastavci Netflixove uspješnice u čijem je fokusu intrigantni Assane Diop (Omar Sy) bit će nam dostupni za gledanje tijekom 2023. Nadajmo se da će se najava ostvariti.

Kruna, Netflix

Tijekom godine na Netflix stiže i nova sezona Brigertona. flixu. Treća sezona bit će usredotočena na ljubavnu priču između trećeg sina Bridgertona, Colina Bridgertona, i najmlađe kćeri Featheringtonovih, oštroumne Penelope Featherington. Nagađanja o početku prikazivanja spominju kasno proljeće i ljeto.

Bridgerton, Netflix

U 2023. počet će se prikazivati i posljednja sezona serije Kruna. Radnja šeste sezone odvijat će se kasnih 1990-ih do kasnih 2000-ih, a glumačka postava uglavnom će ostati ista. Detalji i točan datum prikazivanja još noisu poznati, no šuška se da se Netflix odlučio za kraj prosinca.

 

Pratite Stil na Instagramu i Facebooku!

19. travanj 2024 21:38