Overlay
samo uz ‘slobodnu‘!

Kakva je zapravo Albina? Doznajte u novom broju Stila, koji izlazi u subotu! Evo što smo vam još pripremili za prvo ovogodišnje ljetno izdanje...

Piše Stil
17. lipnja 2021. - 09:00

Novi broj priloga Stil izlazi u subotu 19. lipnja, dan prije kalendarskog početka ljeta, i zato je, kako i priliči, u znaku sunca, životne snage i bujne prirode. Pripremili smo vam pregled ljetnih modnih trendova i dali ideje za kupaće kostime u kojima ćete se osjećati poput kraljice plaže.

Kako ćete imati priliku vidjeti, krojevi su ove godine iznimno maštoviti!

Ljetni broj nismo mogli zamisliti bez savjeta za sigurno sunčanje pa vam donosimo preporuke dermatologinje Dore Madirace Glasović.

U ovom vam broju donosimo i razgovore s Anom Maras Harmander, čiji rad pratimo na društvenim mrežama jer nam uvijek djeluje tako dobro raspoloženo i vedro, te s Lucianom Plazibatom, mladim Solinjaninom koji se, osim nastupom na Euroviziji, što mu je bilo ispunjenje sna, može pohvaliti i zavidnom vojskom pratitelja na Instagramu i TikToku.

image
Luciano Plazibat.
 
Bozidar Vukičević/Cropix

Donosimo vam i priču o jednoj tabu-temi, kojoj itekako pogoduje nešto slobodniji način života kakav volimo voditi tijekom vrućih mjeseci, dok je glavna priča broja vezana uz osobit oblik zlostavljanja koje, nažalost, osobito uzme maha u ljetnom razdoblju, kad se svi malo previše opustimo. Osobito je problematično zbog toga što ga često uopće ne percipiramo kao zlostavljanje, nego uobičajen ulični način ponašanja na Mediteranu...

A zatim slijedi red lakših tema. Marko Njegić sastavio nam je popis najzanimljivijih filmova koji stižu u kina, istražili smo priču o zaljubljenicima u bilje koji su svoju ljubav uspjeli pretvoriti u posao, a nismo zaboravili ni laganu, ukusnu ljetnu spizu, naravno.

Šećer čuvamo za kraj: u našoj Ćakuli ugostili smo Albinu Grčić.

image
Bozidar Vukičević/Cropix

Kakva je Albina kad se ugase svjetla pozornice, kakvi su joj dojmovi s nedavnih natjecanja i kakvi planovi za budućnost, koje beauty trikove koristi i kakvu odjeću voli nositi, sve ćete to doznati u novom broju Stila, koji vam poklanjamo u subotu 19. lipnja samo uz Slobodnu Dalmaciju.

PRATITE STIL I NA INSTAGRAMU!

26. travanj 2024 02:10