Overlay
krucijalna numera

Danas izlazi novi spot Saše Antića, alias Alejandro Buendija, za singl nadahnut kultnom Oliverovom pjesmom: slike sa snimanja obećavaju puno

Piše Stil
Foto PROMO
30. travnja 2021. - 10:26

Glazbenik Saša Antić pod pseudonimom Alejuandro Buendija krajem prošle godine objavio je svoj treći studijski album 'Škrinja', a danas izlazi treći u nizu video spot za pjesmu 'Dešperado'.

“Pjesma Dešperado nastala je kao stilska vježba inspirirana Oliverovim “Dišperadunom” i kasnom diskografijom Peppina Gagliardija. Našla je mjesto na albumu Škrinja kao krucijalna uvodna numera. S ponosom predstavljam njen prateći video broj u maestralnoj režiji Dragana Đokića i s Milanom Latkovićem na kameri,” rekao je Saša.

image
PROMO

“Radi se o western stiliziranoj ekranizaciji dnevničkih zapisa Zacharije Dreadlocka, koje je Alejuandro Buendija dobio od nepoznatih entiteta pri rođenju, a u kojima se u neodređenoj budućnosti u opustošenom Splitu i okolici opisuje formiranje grupe, koja se u istoj formaciji, a u različitim paralelnim svjetovima od pamtivjeka tumači različito, između ostalog kao Prokletnici, Spasitelji, Jahači Apokalipse, Surove Batine, Sveti Liječnici, Zvjezdane Ludonje, Solarni Vjetrovi itd.,” dodao je.

image
PROMO

“U ovom spotu se možemo napokon vratiti u prošlost na tren zakoračivši u budućnost. Uživajmo,” pozvao je za kraj Alejuandro Buendija.

Spote će se premijerno moći vidjeti na web-u danas, a sutra u subotu na RTL televiziji.

image
PROMO
26. travanj 2024 06:24