StoryEditorOCM
Više od sportašto im bi

Zbog ove fotografije Luka Modrić i društvo mogli su upasti u velike probleme, Real je reagirao i spriječio katastrofu

Piše Sport SD
1. prosinca 2023. - 10:31

Eduardo Camavinga samo je jedno od imena u kadru Real Madrida koje trenutno nije na raspolaganju treneru Carlu Ancelottiju.

Francuz je pretrpio ozljedu koljena za vrijeme reprezentativnog okupljanja i čeka ga oporavak. Prognoze govore da će se na teren vratiti sredinom siječnja iduće godine. U srijedu je stoga, s tribina, pratio pobjedu Real Madrida nad Napolijem u Ligi prvaka - pišu Sportske novosti.

Nakon trijumfa spustio se u svlačionicu i natjerao sve suigrače da se slikaju s njegovim upečatljivim zelenim naočalama. Objavio je sliku na Internetu i izazvao šok. Dodajmo, kako je s naočalama pozirao i kapetan Vatrenih Luka Modrić.

Camavingine naočale su Nikeov proizvod, a nekoliko njegovih suigrača su partneri s Adidasom.

Štoviše, klub godišnje dobiva 120 milijuna eura od njemačkog proizvođača sportske opreme, a igrači ne smiju isticati i promovirati rivalske brendove u svlačionici.

Relevo donosi kako je reagiralo rukovodstvo kraljevskog kluba i spriječilo pravu katastrofu. Reakcija Adidasa sigurno bi bila žestoka, pa je najbezbolniji način bio da Camavinga izbriše sve fotografije iz svlačionice i tako su izbjegnute sve potencijale kontroverze.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 20:17