StoryEditorOCM
Više od sportaostao šokiran

Zarađuje brutalne novce, vozi skupocjeni Bugatti, a benzin mu skup? Čista krađa, kaže, pogledajte...

Piše Sport SD
28. rujna 2023. - 09:08

Velika NBA zvijezda Jimmy Butler postao je pravi hit na društvenim mrežama nakon što je na društvenim mrežama objavio jednu snimku s benzinske pumpe. Naime, košarkaš je ostao šokiran cijenom goriva koju je morao platiti kako bi do vrha napunio rezervoar svog skupocjenog Bugattija - pišu Sportske novosti.

Iako zarađuje milijune u NBA ligi (37,65 milijuna dolara u 2023.) i vozi skupocjeni Bugatti (najjeftiniji 1,9 milijuna dolara), Butler je cijenu goriva nazvao ‘čistom krađom‘.

- Možete li vjerovati da košta 145 dolara da napunim Bugatti?! Čovječe, ovo je ludo - komentirao je Buttler pa u polušali dodao da će zatražiti da mu istoče benzin iz rezervoara.

Naime, Buttler je natočio 20 galona (oko 75 litara), što znači da je cijena oko 1.9 dolara po litri. Prosječna cijena benzina u Kaliforniji je 5.9 dolara po litri, ali problem u ovoj priči je ta što je zvijezda odlučila točiti gorivo na jednoj od najskupljih pumpi u državi, onoj na Beverly Hillsu.

Ipak, kakva god cijena bila ona bi za njega trebala biti prava sitnica s obzirom na to da je do sada u karijeri zaradio više od 250 milijuna dolara, a također je razvio i unosan privatni biznis s kavom u Orlandu. Inače, usporedbe radi, 250 grama njegovog proizvoda košta 30 dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 00:29