StoryEditorOCM
Više od sportakao stariji brat

Za mladog Lamine Yamala je čula cijela Europa, ali se ne mogu načuditi kada čuju koliko mu godina ima otac

Piše R. R.
28. lipnja 2024. - 23:39

Sa samo 16 godina i 338 dana Lamine Yamal je najmlađi nogometaš u povijesti koji je zaigrao na Europskom prvenstvu. Ovaj, još uvijek dječak, igra izvrsno, mnogi već govore da je uz Rodrija ključni igrač španjolske reprezentacije. I u pauzama od utakmica i treninga u sobi uči kako bi završio školsku godinu. Mediji su već dobro secirali Lamine Yamala. Iako igra za Španjolsku zanimljivo je pak da na kopačkama nosi zastave država svojih roditelja, Maroka i Ekvatorijalne Gvineje.. 

Za Mounira Nasraouija je malo tko čuo, riječ je o Yamalovim ocu. Mediji u Španjolskoj su istraživali i pronašli podatak da ima 32 godine, rođen je u Maroku i kao dijete je stigao u Španjolsku. Osim sina Yamala Mounir sa svojom suprugom ima još dvoje mlađe djece, sina  Keyne Yama i kćer Baraa Yamal koji su Yamalov mlađi brat i sestra. Za Yamalovog oca je poznato kako se bavio građevinskim poslovima, dok je majka Sheila Ebana jedno vrijeme radila kao konobarica.

Zahvaljujući mlađahnoj zvijezdi i ocu Mouniru je počela rasti popularnost pa na Instagramu ia više od stotinu tisuća pratitelja, a na toj društvenoj mreži redovno objavljuje fotografije sa svojim sinom.

Ima li i Yamalov otac 16 godina?", jedan je u nizu komentara koji su privukli pažnju kada se na društvenim mrežama pojavila fotografija. Zanimljivo da se Yamal nema namjeru ženiti sve dok ne napuni 26 godina. To je odluka njegovog oca, a jednom prilikom je kazao isto i sam igrač 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. lipanj 2024 23:40