StoryEditorOCM
Više od sportaeuropsko prvenstvo

Vidi čuda: srpske medije manje je zanimao rezultat u Dubrovniku, u prvi plan istakli su Thompsona...

Piše Sport SD
9. siječnja 2024. - 07:26

Vaterpolisti Hrvatske poraženi su u posljednjem, trećem kolu skupine A Europskog prvenstva, bolja je u Dubrovniku nakon raspucavanja bila Crna Gora rezultatom 15:13 (2-4, 3-1, 3-4, 3-2, 4-2). Hrvatska je na drugom mjestu skupine A iza Španjolske, a u četvrtfinalu nas čeka dvoboj protiv pobjednika susreta Grčke i vrlo vjerojatno Nizozemske.

Srpskim medijima rezultat ove utakmice bio je u drugom planu, naglasak su stavili na pjesma Marka Perkovića Thompsona ‘Lijepa li si‘ koja je svirala na bazenu u Gružu prije i tijekom utakmice.

image

Marko Perković Thompson

Tonči Plazibat/Cropix

Pa tako Blic piše ‘Skandal na Euru. Na meču Hrvata i Crnogoraca odzvanjala Thompsonova pjesma‘, Telegraf ‘Hrvatima nije pomogao ni Thompson, Crnogorci dobili vaterpolo derbi poslije peteraca‘, a Kurir je objavio tekst pod naslovom Skandal u Dubrovniku: Na meču između Hrvata i Crnogoraca odzvanjala Thompsonova pjesma!‘

U utorak se igraju utakmice posljednjeg, trećeg kola skupine C i D Europskog prvenstva. U srijedu i četvrtak na rasporedu su dvoboji razigravanja za četvrtfinale, dok se četvrtfinalni dvoboji igraju u petak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 15:56