StoryEditorOCM

VIDEO Velik potez Hajdukovog trenera, pogledajte što je Gattuso napravio za žrtve poplava: ‘Računam na vas‘

Piše Sport SD
9. listopada 2024. - 09:57

Hajdukov trener Gennaro Gattuso snimio je video u kojem poziva ljude na pomoć unesrećenima u strašnim poplavama koje su zadesile Bosnu i Hercegovinu.

Gattuso je gospodski pristao da simbolično bude dio specijalne emisije “Za naše ljude” koja će biti emitirana uživo večeras od 20 sati na programima N1 i Nova BH u suradnji s udruženjem pomozi.ba.

- Pozdrav svima, ovdje trener Gattuso. Želim uputiti apel povodom tragedije koja se dogodila u Bosni. Molim vas da pomognete unesrećenima i da pošaljete poruku pružajući pomoć svima koji su u nevolji pozivom na broj 17039. Molim vas, računam na vas. Moramo pomoći ljudima koji su izgubili članove obitelji i imovinu i kojima je sada jako teško. Veliki zagrljaj svima. Budite jaki, poručio je Gattuso.

Time je podržao udruženje Pomozi.ba koje je aktivirali humanitarni broj putem kojeg se može donirati novac stanovništvu pogođenom poplavama.

Napomena kako humanitarni broj 17039  koji je Gattuso naveo za pomoć, putem kojeg građani mogu donirati 2 KM za stanovništvo pogođeno poplavama, moguće koristiti za pozive iz Bosne i Hercegovine.

Ako želite pomoći, pozivi iz Hrvatske idu na drugi broj, a to je 0609011. Akciju je pokrenuo Hrvatski crveni križ i cijena poziva iznosi 0.83 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. listopad 2024 10:37