StoryEditorOCM
Više od sportaposeban dan

Đokovića bi svaka majka poželjela za zeta; čovjek sportaš, donosi milijune, a sad je napisao pjesmu posebnoj osobi

Piše SPORT SD
10. srpnja 2024. - 12:20

Novak Đoković i njegova supruga Jelena danas imaju poseban razlog za slavlje. Naime, 10. srpnja im je deseta godišnjica braka. Novak je povodom godišnjice objavio poseban video posvećen svojoj supruzi, a posvetio joj je i posebnu pjesmu.

Novak i Jelena su jedan od najpoznatijih i najprepoznatljivijih parova sporta, a vjenčali su se 10. srpnja 2014. u Crnoj Gori, nakon dugogodišnje veze.

Njegovi stihovi odmah su postali hit na Instagramu, riječi upućene supruzi dirnule su mnoge.

Inače, Jelena je završila Osnovnu školu "Drinka Pavlović" i Sportsku gimnaziju, gdje je Novaka upoznala 2005. godine preko zajedničkih prijatelja.

Njihova se ljubav dogodila na prvi pogled i od tada su nerazdvojni. Spojila ih je i ljubav prema sportu jer je Jelena prvo trenirala tenis, a potom i atletiku. Vrijedno je učila jer joj je želja bila dobiti stipendiju i studirati u inozemstvu. Kako bi pomogla roditeljima, radila je u kladionici i kao promotorica. Jelena je upisala prestižni studij Business Administration na Sveučilištu Bocconi u Milanu, gdje je diplomirala s najvišim ocjenama.

image
Adrian Dennis/Afp

Preselila se u Monte Carlo, gdje je započela zajednički život s Novakom, a ubrzo se zaposlila u naftnoj kompaniji "Tamoli" u odjelu ljudskih potencijala. Nastavila je ulagati u svoje obrazovanje te je magistrirala i doktorirala menadžment. Postala je direktorica Zaklade Novak Đoković koja prikuplja sredstva za siromašnu djecu u Srbiji.

image
Kena Betancur/Afp

Novak se u rujnu 2013. na vrlo originalan način zaručio s Jelenom. Helikopterom ju je odveo u Provansu i zamolio je da se uda za njega. Vjenčali su se u 2014. godine na Kraljičinoj plaži u Crnoj Gori.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 06:05