StoryEditorOCM
Više od sportasoli na rep

Turski šef Salt Bae ipak ‘presolio‘, lakrdija s Messijem ‘došla mu glave‘, nakon soljenja pehara na Mundijalu u Dohi nižu mu se zabrane

27. prosinca 2022. - 14:48

Ne tako davno jedan od najpopularnijih kuhara na svijetu, turski Salt Bae ili pravim imenom Nusret Gokce, sada je zahvaljujući svome nastupu na Svjetskom prvenstvu u nogometu postao jedan od najomraženijih likova.

Njegov iritantni "nastup" nakon finala Mundijala, kada je forsirao fotografiranje s Lionelom Messijem, a uz to je i "solio" pobjednički pehar, ražestio je mnoge. Čini se kako je ovaj kuhar ipak malo "presolio".

Nakon što je pokrenuta istraga kako je on uopće dospio na travnjak i bio u mogućnosti gnjaviti osvajače Svjetskog prvenstva uslijedile su mu i konkretne mjere. Prvo mu je zabranjeno pojavljivanje na nogometnom turniru US Open Cup, a sada i na glazbenom festivalu u ožujku iduće godine " Rolling Loud LA 2023".

Poruka je jasna, lakrdija i "preseravanje" s nogometnim veličinama neće se tolerirati. Svijet je, čini se, ipak odlučio povući crtu. Neke su stvari ipak "svete". 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2023 21:12