StoryEditorOCM

Sportaše na Olimpijskim igrama šokirao detalj iz sobe; ‘Tvrd je kao kamen‘; Pitaju se kako će izgledati seks

Piše Sport SD
23. srpnja 2024. - 10:37

Još tri dana nas dijeli od otvaranja Olimpijskih igara u Parizu, ceremonija će se održati na rijeci Seini sa sportašima na brodovima koje će ploviti pored stotina tisuća gledatelja.

Olimpijsko selo nalazi se sjeverno od Pariza, proteže se na 52 hektara zemljišta, a na vrhuncu Igara moglo bi ugostiti i do 14,000 sportaša, sportskih dužnosnika, ali i zaposlenika koji će se brinuti da sudionicima Igara bude što ugodniji boravak.

Velika tema među sportašima koji su već stigli u Olimpijsko selo su kartonski kreveti, a mnogi su već na društvenim mrežama objavili svoja iskustva s, kako su ih prozvali, antiseks krevetima. 

Za Olimpijske igre u Parizu napravljeno je 18.000 kreveta od recikliranog kartona, dužine 2.1 metar i nosivosti do 200 kilograma. Madraci su napravljeni od polietilena, a nakon natjecanja iskoristit će se u proizvodnji plastike.

Kartonski kreveti su korišteni i na Igrama u Tokiju pa onima koji su nastupali na Igrama prije tri godine više nisu nikakva novost.

Dok se neki žale na kartonski kreveti, drugima je OK.

- Evo kako je prošla noć na kartonskom krevetu - naslovi su mnogih od tih zapisa, a takav je na društvene mreže stavila i australska vaterpolistica Tilly Kearns.

- Zapravo je tvrd kao kamen. Navodno ih je moguće okrenuti na mekšu stranu, ali čini se kako su već bili okrenuti na tu stranu - mnogi su od komentara.

image

Martin i Valent Sinković

Pedja Milosavljevic/Cropix

Smještaj u Olimpijkom selu u Parizu prokomentirao je i Martin, mlađi od braće Sinković.

- Sobe su dobre, smještaj je vrlo sličan kakav smo imali i na prethodnim Igrama. Doduše, u Tokiju smo bili smješteni po sobama, a ovdje su apartmani što je zapravo i češća situacija na Igrama. Nije mi to zamjerka, iako je meni bilo bolje u Tokiju, nego to samo spominjem kao razliku. Puno se priča o kartonskim krevetima, ali meni je taj krevet super.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 16:54