StoryEditorOCM
Više od sportaVrući materijal

Suspendirana turska sutkinja na društvenim mrežama prodaje ‘ekskluzivne sadržaje‘, a poslala je i poruku ‘hejterima‘

Piše R. R.
21. listopada 2024. - 23:03

Mlada turska sutkinja Elif Karaarslan u centar pažnje dospjela je nakon skandaloznog videa koji je procurio u javnost na kojem se vidi navodni seksualni odnos iz svlačionice. S obzirom na to da se radilo o zaposlenicima Turskog nogometnog saveza, sutkinji i delegatu, uslijedile su doživotne suspenzije, a slučaj još nije zaključen.

Kako su se jedna vrata 24-godišnjoj Karaarslan zatvorila ovim incidentom, otvorila su se druga, ona vezana za društvene mreže. Mlada djevojka je iskoristila zanimanje pratitelja i odmah je pokrenula ekskluzivan sadržaj koji se može vidjeti na njenim profilima uz pretplatu.

Iako je riječ o svoti od jednog eura mjesečno, Elif je u vrlo kratkom vremenu sakupila više od pola milijuna pratitelja na Instagramu i taj broj konstantno raste. Euro po euro, nakupila se fina svota na računu za ekskluzivni sadržaj, mnogi su jako znatiželjni vidjeti što to mlada Elif Karaarslan nudi.

Normalno je da se u ovakvim situacijama javlja i određeni broj onih koji izrazito osuđuje ovakav način zarađivanja, bilo je i dosta vrijeđanja u komentarima, do Elif je za sada „hejterima“ odgovorila tek s jednom porukom „vrane lete u jatima, a orlovi sami“.

Inače najavila je već i ranije kako će pokrenuti pravni postupak zbog spornog videa tvrdeći da je snimka montaža i proizvod umjetne inteligencije, te da ona nije osoba koja se pojavljuje u inkriminiranoj situaciji. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. listopad 2024 23:04