StoryEditorOCM
Više od sportajeste li je vidjeli?

Stigao je u Partizan iz NBA, a svi jedva čekaju vidjeti mu djevojku. Prelijepa je, ali razlika u visini je šokantna

Piše Sport SD
19. kolovoza 2024. - 15:57

KK Partizan ovog je ljeta bio među najaktivnijim klubovima u Europi. "Crno-bijeli" su doveli ukupno 14 košarkaša i vjerojatno kompletirali roster za narednu sezonu.

Posljednji u nizu koji je prihvatio ponudu je srpski reprezentativac Aleksej Pokuševski (22). Nije bio među 12 izabranika trenera Svetislava Pešića koji su se iz Pariza vratili s brončanom olimpijskom medaljom, ali je s tom momčadi prošao kompletne pripreme.

Sada se Pokuševski nada da će u narednoj sezoni ispuniti očekivanja Željka Obradovića i crno-bijelima vratiti naslov u ABA ligi, a naravno cilj im je i što bolji plasman u Euroligi.

Ono što je sigurno je kako će Partizanova publika jedva čekati vidjeti na tribinama djevojku novog igrača. Pokuševski je već duže vrijeme u vezi, a riječ je o Ioanni Laou, Grkinji koju na Instagramu prati velik broj ljudi.

Magistrica kriminalistike, savršenih crta lica, znatno je niža od Pokuševskog (213 cm), ali jasno je kako su više nego skladan par.

Pokuševski je prethodno u mlađim danima igrao za Olympiacos. Za njihovu seniorsku momčad debitirao je 2018., sa 17 godina i time postao najmlađi igrač Eurolige u povijesti kluba. Vjerojatno se u tom razdoblju u Grčkoj upoznao s prekrasnom Ioannom. Nakon toga karijeru je nastavio u NBA-u, gdje ga je odabrala Minnesota Timberwolvesi kao 17. izbor na draftu 2020.

U Minnesoti je bio do veljače 2024., a zatim je potpisao ugovor s Charlotte Hornetsima. No, početkom srpnja su prekinuli suradnju, a srpski košarkaš je došao u Beograd.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. rujan 2024 09:49