StoryEditorOCM
Više od sportapukla ‘bomba‘

Srpska je glumica nakon razvoda poljupcima tješila Severininog Igora, a sad se u tajnosti udala za hrvatskog nogometaša

Piše Sport SD
20. ožujka 2024. - 08:10
Igor i Severina u vrijeme bračne sreće i sada već bivša Kojićeva ljubav, Teodora Bjelica (desno)/Slobodna Dalmacija

Glumica Teodora Bjelica, kći također glumice Gordane Bjelice, udala se za nogometaša iz Zagreba, trenutno igrača rumunjskog Cluja Karla Muhara, piše srpski Blic.

Teodora je na početku prošle godine bila u vezi s Igorom Kojićem, bivšim suprugom Severine Vučković, no njihova je romansa trajala tek nekoliko mjeseci. Vjenčanje je obavljeno u tajnosti jer se Teodora do sad nije javno pojavljivala s novopečenim suprugom.

image

Bassel Zakaria Jradi i Karlo Muhar

Damir Krajač/Cropix

Muhar je nogomet počeo igrati u Velikoj Mlaki, potom je prošao mlađe selekcije Lokomotive i stigao do Dinama 2. Preselio je potom u Inter iz Zaprešića odakle je prodan u Lech iz Poznana, a danas je ovaj 28-godišnjak igrač Cluja. U rujnu prošle godine Muhar je za svoj nastup u utakmici Cluja i Voluntarija (4:1) od Sofascorea dobio čistu desetku.

Zanimljivo je da na svojim društvenim mrežama uopće nemaju zajedničkih fotografija.

Intrigantno je i to da je, kada je dobio ponudu od poljskog Lecha iz Poznana, Muhar tražio savjet od hrvatskog trenera Nenada Bjelice, koji je vodio klub iz Poznana. Prezime Bjelica Karla prati kroz život, no Nenad i Teodora nisu u rodu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 00:46