StoryEditorOCM
Više od sportaoprez, emotivno!

Solidna postava Vatrenih, uz jedan nedostatak, poslala prekrasne poruke podrške olimpijcima: ‘Kad vam bude teško...‘

Piše Sport SD
25. srpnja 2024. - 13:56

Joško Gvardiol, Borna Sosa, Josip Juranović, Andrej Kramarić, Lovro Majer, Ante Budimir, Dominik Livaković, Mario Pašalić, Mateo Kovačić i Luka Modrić.

Izgleda kao jedna dobra početna postava hrvatskih nogometaša, uz nedostatak jednog stopera. No, ovdje se ne radi o tome. Malo je emotivnija stvar u pitanju.

Deset Vatrenih koji su putem službenog profila Hrvatskog nogometnog saveza odlučili pružiti podršku hrvatskim olimpijcima pred početak Igara u Parizu.

Svatko je izgovorio po jednu rečenicu sjajne i vrlo emotivne poruke, posebno ako znamo koliko svih našim nogometašima znači nastupanje pod hrvatskom zastavom.

Vatreni uz olimpijce

"Dragi naši olimpijci. Želimo vam puno sreće i uspjeha u Parizu. Svojim talentom, trudom i radom, zaslužili ste predstavljati svoju domovinu, a to je najveća privilegija koju sportaš može imati.

Želimo vam da u svojim nastupima uspijete dati najbolje od sebe jer to će vas učiniti pobjednicima neovisno o rezultatu. Kad vam bude teško, sjetite se da je cijela Hrvatska uz vas i da ste za te trenutke radili cijeli život.

Budite hrabri, ponosni, uporni i vjerujte u sebe. Želimo vam da ispišete nove lijepe strane naše bogate olimpijske povijesti. Vatreni su uz vas", rekli su naši reprezentativci.

Pogledajte u videu ispod kako su to napravili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 11:38