StoryEditorOCM
Više od sportaajme majko

Šokantni detalji iz Srbije ugledali svjetlo dana, Delije se spremale motkama polomiti noge hrvatskoj sportskoj legendi

Piše Sport SD
4. veljače 2024. - 22:40
Beograd, 231010. Marakana stadion. Nogomet Crvena Zvezda - Partizan. Na fotografiji: navijaci zvezda delije.Aleksanda Dimitrijevic/Cropix/Cropix

Večeras smo doznali za šokantne detalje, prijetnju koja je visila nad glavom preminulom hrvatskom košarkaškom asu Draženu Petroviću.

Na službenom YouTube kanalu Crvene zvezde puštena je prva epizoda serije “Ultras – Timova priča”, a u glavnoj “ulozi” bio je Zoran Timić Tima, vođa navijačke grupe “Delije Sever”, piše Kurir.

Između ostaloga, govorio je o Draženu Petroviću. Naime, navijači Zvezde željeli su polomiti noge proslavljenom košarkašu, a poznati Delija o cijelom planu progovorio je bez dlake na jeziku.

- Petrović je tada bio najbolji igrač Cibone s kojom smo se mučili u košarci i htjeli smo ga neutralizirati. Prvo smo ga htjeli preplašiti i zaprijetiti mu, a onda ga pretući. Ideje su se sve više radikalizirale, pa smo došli do toga da mu prije važne utakmice protiv Zvezde motkama polomimo noge. Pratili smo ga nekoliko dana u Zagrebu, ali bilo je dosta teško, jer nismo imali mobitele, no vidjeli smo njegovu rutinu, znali smo gdje ide nakon treninga, u kojem kafiću sjedi, gdje živi. Problem je bio što nikad nije išao sam, uvijek je bio s djevojkom ili društvom. Vratili smo se u Beograd i dogovorili sve to kada bude odlučujuća utakmica s Cibonom te sezone. No izgubili smo tada u polufinalu pa nije bilo potrebe za tako nečim - rekao je Tima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 15:27