StoryEditorOCM
Više od sportapotresna istina

Schumacherov sin otkrio detalje: ‘Zvali smo policiju jer ga je neumorno tukla‘

Piše Goran Čičin-Mašansker/SN
8. listopada 2024. - 19:38

Skladni i dobri odnosi u obitelji jedan su od preduvjeta za kvalitetan život, no nisu nažalost svi ljudi na ovom planetu takve sreće.

Najnoviji primjer dolazi iz obitelji Ralfa Schumachera, brata slavnog pilota Formule 1 Michaela Schumachera.

Ralf, također bivši vozač Formule 1, više nije u braku s Corom Brinkmann, kojom se oženio 2001. godine. Par se rastao 2015. godine, a u međuvremenu je Ralf ‘izašao iz ormara‘ te je ovog ljeta objavio kako je već dvije godine u istospolnoj vezi sa svojim partnerom Étienneom Bousquet-Cassagneom.

Ovih dana oglasila se njegova bivša supruga Cora.

- Osjećam se kao da sam bila iskorištena tijekom braka, lišena mojih najboljih godina. Je li bio iskren prema meni? I još važnije, je li me volio? Kad se utrkivao, pričalo se mnogo, ali on je uvijek odbijao odgovoriti na moja pitanja – rekla je za Der Spiegel.

Komentirala je i prodaju pet milijuna eura vrijedne vile u Salzburgu.

‘‘Izravno s portala za nekretnine saznala sam da će naša obiteljska kuća u Salzburgu biti prodana. Moj sin David? Bez poruke, bez adrese, bez naznake gdje je sada. Kakva osoba moraš biti da tako nešto učiniš majci?‘‘, napisala je Cora na društvenim mrežama.

Nakon toga oglasio se i prozvani David, pišu Sportske novosti.

"Ne bih želio javno govoriti o obiteljskim stvarima, ali nažalost moja majka izgleda misli drugačije. Samo želim živjeti svoj život u miru i postići moje ciljeve. Kad su se moji roditelji razveli 2015., zaprijetila mi je govoreći mi da će, ako ne ostanem živjeti s njom, uništiti moj životni san da postanem vozač utrka, jer bi to zahtijevalo njezin potpis na nekim dokumentima‘‘, šokantna je objava mladog Schumachera.

I tu nije kraj. Naime, David je doveo u pitanje mentalno zdravlje svoje majke.

‘‘Budući da je patila od psihičkih problema i nije bila u pravom stanju brinuti se za mene, nisam više želio biti blizu nje. Jednog me dana htjela odvojiti od oca protiv moje volje, a svađa se pretvorila u tučnjavu i morali smo zvati policiju jer ga je neumorno tukla‘‘, tvrdi David Schumacher.

Na kraju je dodao kako stalne optužbe na očev račun o tome da mu je sve utuvio u glavu i da samo ružno govori o majci nisu ni približno točne.

‘‘Moj otac je uvijek činio sve što je mogao kako bi osigurao dobar odnos s njom. Tata me godinama pokušavao uvjeriti da joj dam još jednu priliku, ali sada joj želim poslati poruku; tvoje ponašanje je prava sramota. Prava šteta. Molim te, ostavi nas na miru i pusti nas da živimo svoje živote. I mi ćemo tebe ostaviti na miru‘‘, poruka je mladog Schumachera koju je prenijela La Gazzetta dello Sport.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. listopad 2024 19:46