StoryEditorOCM
Više od sportaposlovni čovjek

Voli luksuzne stvari: Ronaldo je postao dioničar, pogledajte u što je uložio novac

Piše Sport SD
15. srpnja 2023. - 15:32

Cristiano Ronaldo odavno nije samo nogometaš nego i poslovni čovjek, a sada je postao dioničar tvrtke Chrono24 koja se bavi prodajom luksuznih satova.

‘Imamo sjajnu vijest za ljubitelje satova diljem svijeta: Cristiano Ronaldo je postao naš dioničar‘, objavili su iz Chrona24 bez informacije koliko je portugalski nogometaš uložio u ovu tvrtku ni koliki je postotak dionica ovom afirmacijom dobio - pišu Sportske novosti.

‘Njegova strast za satovima se spojila s poslovnom genijalnošću i ovo je veliki dan za nas, ali i za cijelu zajednicu ljubitelja satova‘, dodali su iz Chrona24.

Ova tvrtka je poznata po tome da nudi oko 530 tisuća satova, a njihovu internetski stranicu posjeti više od 9 milijuna jedinstvenih posjetitelja mjesečno.

Cristiano Ronaldo je odavno poznat kao veliki ljubitelj luksuznih satova, a njegova kolekcija se procjenjuje na oko 6 milijuna eura. Najvrjedniji sat kojeg portugalski nogometaš posjeduje je onaj tvrtke Franck Muller, Van Cleef & Arpels s 474 dijamanata, a koji vrijedi oko 1,8 milijuna eura, a tu je i Hubotov sat od nešto više od 900 tisuća eura.

U svibnju je tvrtka Jacob & Co predstavila sat s likom Cristiana Ronalda koji se na njihovoj internetskoj trgovini može kupiti za 28 tisuća dolara, a tom je prilikom Portugalac od te tvrtke dobio na poklon luksuznu verziju tog sata koja vrijedi 100 tisuća eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 11:42