StoryEditorOCM
Više od sportaS obitelji

Rakitić na odmoru na jahti od 24 metra. Za tjedni najam ljepotice treba izdvojiti malo bogatstvo, a još je na popustu

Piše Sport SD
2. rujna 2024. - 21:46

Prvenstvenu stanku zbog utakmica reprezentacije veznjak Hajduka Ivan Rakitić provodi s obitelji na motornoj jahti.

Bivši hrvatski reprezentativac koji je ovog ljeta stigao među "bijele" kao vjerojatno najzvučniji ulazni transfer u povijesti HNL-a iskoristio je malo slobodnog vremena usred sezone da se opusti s obitelji, oslobodi od stresa nakon turbulentnog početka sezone. Njegova supruga Raquel Mauri s kojom je u braku još od 2013. godine je na svom instagram profilu objavila zajedničke fotografije s obiteljskog krstarenja Jadranom.

Obitelj uživa na 24-metarskoj jahti Orlando L. Riječ je o jahti model Ferretti 780 izgrađenoj 2007. godine. Jahta prima osam gostiju, a ima četiri kabine. Tjedni najam ljepotice, onome tko je iznajmljuje, inače u jeku sezone između 1. srpnja i 1. rujna košta 37.400 eura. Sada je u postsezoni kao i predsezoni tjedni najam jeftiniji, nakon 1. rujna košta "samo" 33.000 eura. Jahta ima četveročlanu posadu, a maksimalna brzina je 33 čvora.

image

Supruga Raquel Mauri i čovjek najzaslužniji za dolazak Rakitića u Hajduk kum Marko Bralić-Keto

Ante Čizmić/Cropix

Pobjedom nad Osijekom na Poljudu 1:0 u malom derbiju kola odigranom u subotu Hajduk je na pauzu otišao kao trećeplasirani sastav SuperSport HNL-a, s dva boda manje od lidera Dinama i istim brojem bodova kao i drugoplasirana Rijeka koja ipak ima bolju gol razliku. Mnogi su od igrača nakon slabog ulaska u sezonu bili izloženi i kritikama javnosti, ali ne i Rakitić koji je jedan od najboljih od "bijelih" unatoč tome što se kasno priključio momčadi i zapravo tek lovi pravu natjecateljsku formu. Pokazao je kako je klasa neupitna.

Rakitića i njegove suigrače po povratku prvenstvenim obvezama odmah čeka najveći derbi. Momčad trenera Gennara Gattusa u petak 13. rujna gost je Dinama na stadionu u Maksimiru (20 sati).

image
Duje Klarić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. rujan 2024 10:42