StoryEditorOCM
Više od sportavelika ljubav

Procurila snimka s vjenčanja Dalićevog ‘odbjeglog mladoženje‘, navijači Hajduka u deliriju, sve zbog pjesme...

Piše Sport SD
31. svibnja 2024. - 10:32

Hrvatski reprezentativac Josip Juranović kratko je napustio pripreme za Europsko prvenstvo, u srijedu je izrekao sudbonosno ‘da‘ u crkvenom vjenčanju, godinu dana nakon što je s dugogodišnjom djevojkom Lanom Miholjević stupio u brak pred matičarem. Josip i Lana su se upoznali su se u Splitu dok je Juranović igrao za Hajduk.

Dalić vjerojatno nije bio presretan što mu igrač usred priprema ima vjenčanje, ali dao je dopuštenje Juranoviću. Već u četvrtak Juranović se vratio na pripreme u Rijeku.

Procurila je i snimka s vjenčanja, Juranović je ‘otkačio‘ na pjesmu ‘Volim te Hajduče, pogledajte...

U Hajduk je Juranović stigao u siječnju 2015. godine iz zagrebačke Dubrave. Za Bijele je debitirao kod trenera Gorana Vučevića u susretu s Rijekom, a ukupno je u bijelom dresu upisao 165 službenih nastupa u kojima je postigao tri pogotka i upisao 15 asistencija. U Hajduku je proveo pet i pol godina, a trenutno je član Union Berlina.

Velika to ljubav, Juranović je jednom objasnio koliko mu je značilo to što je imao priliku biti kapetan Hajduka kao rođenom Zagrepčaninu.

- Kad sam ponio kapetansku vrpcu imao sam veću odgovornost nego inače, ali sam je prihvatio objeručke. Uzeo sam taj poziv i sad mogu reći, bez Hajduka ja ne bih bio ovdje, izjavio je.

A kad se opraštao od Hajduka, na odlasku u poljsku Legiju, napisao je:

- Došao je i taj dan, odlazim iz voljenog kluba. Hvala svom osoblju, zbog njih sam se osjećao kao kod kuće od prvog dana kada sam došao u ovaj prekrasan grad i još bolji klub. Hvala svim mojim suigračima koji su me prihvatili od prvog dana kao da sam jedan od njih. Veliko hvala Hajduku, jer bez njega ne bih bio ovo što sam danas, te posebno hvala svim navijačima! Bilo je uspona i padova, lijepih i lošijih trenutaka, ali sa mnom idu samo lijepi! Od danas vatreni navijač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 01:31