StoryEditorOCM
Više od sportazaludila muškarce

Previše čak i za nju: Wanda objavila materijale s Maldiva, a u tako provokativnom izdanju je nismo viđali

Piše Sport SD
20. studenog 2022. - 13:00

Prethodnih tjedana Wanda Nara puni stranice „žutog tiska“ svojim skandalima, a sve je obilježila njena ljubavna afera koju je imala sa argentinskim reperom L-Ganteom zbog čega je i konačno završio njen brak s Maurom Icardijem.

Nakon privatnog razlaza, Icardi je odlučio da Wanda više neće biti njegova menadžerica i uskoro će naći novog agenta koji će se brinuti o njegovoj karijeri. Wandi je ta odluka teško pala, a posebno jer joj je Icardi ukinuo sve novčane uplate i sada jedino financijski pomaže svojoj djeci koju ima s njom.

Nedavno je Wanda za jedan magazin izjavila da je Icardiju zasmetalo što ona želi raditi i kako je dobila već nekoliko ponuda na televiziji, te ju je pogodilo što je on bio izričito protiv toga. Icardiju je smetalo što bi tako provoditi manje vremena s djecom, dok ona smatrala da je vrijeme za povratak životu kojeg je nekada vodila.

Nakon svih tih skandala Wanda je odlučila pobjeći od svega i odmoriti se. Odlučila se provesti na Maldivima, a fanove na Instagramu svakodnevno obraduje s nekom fotografijom.

Međutim, čini se jednostavno ne može protiv sebe i provokativnih objava koje ih ponovo vraćaju u prvi plan. Tako je bilo i ovaj put jer je objavila video koji je zaludio muški dio publike. Wanda je samo u kostimu stala pred ogledalo i odlučila snimiti „svoje atribute“, a video je na kraju objavila na Instagramu gdje je dobila skoro 700.000 lajkova.

Na ovoj društvenoj mreži ima 15.5 pratitelja, a poznata je po tome što često objavljuje provokativne fotografije na kojima je oskudno odjevena. Očito je da uživa na Maldivima i puni baterije za nove izazove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. veljača 2023 17:58