StoryEditorOCM
Više od sportaSve bi dala

Prešla je granicu dobrog ukusa: došla na utakmicu s transparentom i zbog zvijezde ponizila supruga pred cijelim svijetom

Piše R. R.
7. listopada 2024. - 19:19

Američki navijači imaju neki svoj đir i u njemu znaju ponekad i obilato pretjerati. Istina njihova sportska kultura, dolasci na utakmice i ispoljavanje emocija su prilično drugačiji od Europljana, ali opet... Postoje neke granice koje bi se morale poštovati.

Josh Allen je velika NFL zvijezda, quarterback Buffalo Billsa je trenutno „lice s naslovnica“ za kojom luduje nemali broj djevojaka, ali i udanih žena koje bi se rado prepustile strastima s njim. Tako je i centar pozornosti došla, za sada neimenovana ženska osoba, koja je bila na utakmici Billsa protiv Jacksonvillea, a na tribinama se istakla s transparentom posvećenim Allenu. I ne bi bilo ništa loše da na njemu nije bilo napisano i nešto što je moglo poniziti njenog supruga. Uz to i njena reakcija kada su je kamere pokazale na tribini je bila baš – neprilična. 

image
Alex Slitz/Getty Images Via AFP

"Josh, tek sam se udala, ali bih ostavila muža zbog tebe. P. S. On je ovdje", poručila je vatrena navijačica Billsa.

Nesretni muž pored nje gotovo nije niti pokazivao „znakove života“, mirno je stajao i trpio sramoćenje na nacionalnoj televiziji koja je prenosila dvoboj. No zato su navijači poludjeli na društveni mrežama, od onih koji su supruga proglasili luzerom, do onih koji ženu nisu nimalo štedjeli raznim epitetom, dok su treći  smatrali kako je sve namješteno da bi se dobilo „pet minuta slave“.

Josh Allen ovo nije komentirao, na nekoj dnevnoj bazi preko društvenih mreža dobije na tisuće sličnih poruka. Zvijezda Buffalo Billsa ove sezone igra zaista sjajno. Ipak, posljednja dva susreta njegova je momčad ubilježila poraze i sada im baš i ne ide najbolje 

image
Patrick Smith/Getty Images Via AFP

Allen je u NFL stigao kao sedmi pick drafta 2018. godine. Već dva puta je izabran za Pro Bowl susret i trenutno je jedna od najvećih zvijezda. Pod ugovorom je „teškim“ 258 milijuna dolara koji je dobio za šestogodišnju vjernost i mnogi smatraju da je za jednog quarterbacka izuzetno malo plaćen. 

No taj miris novca, kada se poklopi s drugom faktorima je očito moćan afrodizijak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. listopad 2024 03:50