StoryEditorOCM

Poznato TV lice poslalo upozorenje treneru Hajduka: ‘Gattuso, dršći, stiže ti don Carević na Poljud!‘

Piše D. Ka.
24. kolovoza 2024. - 18:50

Odlično je Šibenik ušao u prvenstvo, devet bodova u četiri susreta, posljednja je nastradala Lokomotiva. Bilo je 0:1 na kraju, minimalna pobjeda, kako se običava reći.

Privlači pažnju Šibenik svojim rezultatima, a mnoge pohvale idu i na račun trenera, Marija Carevića. Nakon sjajnog drugoligaškog proljeća nastavio je s dobro ploviti i u prvoligaškom ljetu. Makar je statistika na kraju susreta pokazivala tek jedan udarac u okvir, ne može se umanjiti slavlje i visoka pozicija na tablici.

image
Goran Mehkek/Cropix

Ne očekuje se da će se Šibenik do kraja sezone boriti za najviše dvije-tri pozicije, ali svakako je iznenađenje za one koji su očekivali grčevitu borbu za ostanak.

Što se spomenutog Carevića tiče, komplimenti i priznanja stižu sa svih strana, a jednu je poslao i Viki Ivanović, poznato lice s malih ekrana. HTV-ov komentator je očito bio posebno impresioniran nogometom koji se igrao jučer u Kranjčevićevoj, pa je i javno pohvalio svog poznanika, trenera Šibenika:

image

Viki Ivanović, Stjepan Balog, Marko Šapit i Ivan Dorian Molnar

- Jednoga dana pričat ću unucima da sam poznavao don Carevića dok bude kročio Anfieldom - napisao je na društvenim mrežama Ivanović pa još i dodao: "Gattuso, dršći".

Eto, očekuje Viki Marija Carevića na Anfieldu uskoro. Dobro, malo hiperbole ne šteti. Jasna je poruka, poslana u lakom, šaljivom duhu, pohvala treneru Šibenika.

Poslao je u istom tonu i "upozorenje" treneru Hajduka, "Gattuso dršći", tako je napisao. Rino, stiže ti uskoro na Poljud Carević i njegovi "narančasti", pazi se. Što je Viki Ivanović time želio poručiti? Možda, da bi u doglednoj budućnosti Carević mogao sjesti na klupu Hajduka? Što je pjesnik htio reći...

image
Screenshot/Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. rujan 2024 05:45