StoryEditorOCM
Više od sportauoči utakmice

Poznati košarkaš našao se u problemu ispred Maksimira: ‘Nije bio napada, samo razmjena mišljenja‘

Piše Andro Polić/SN
5. veljače 2024. - 11:41

U nedjeljnom trijumfu Dinama protiv Gorice među sedam tisuća navijača, kao i inače, bio je i Kruno Simon. Bivši hrvatski košarkaški reprezentativac s tribina je pratio dominaciju Jakirovićevih trupa, a prethodnih se dana njegovo ime često spominjalo u kontekstu povijesnih klupskih izbora - pišu Sportske novosti.

Ususret dolaska demokracije u maksimirske odaje, objavljeno je da će Simon biti na listi "Dinamo iznad svih", koju će predvoditi Otto Barić mlađi. Uz tu, na izborima će se naći i lista "Dinamovo proljeće", koju su javno podržali Bad Blue Boysi.

Nakon što smo čuli kako je uoči utakmice protiv Gorice došlo do interakcije između Simona i drugih navijača ispred stadiona, okrenuli smo košarkašev broj, koji nam je otkrio što se zapravo dogodilo, te da je cijeli razgovor protekao sasvim mirno i korektno.

- Nije bilo nikakvog napada, nikakvog sukoba. Bio je to običan razgovor prije utakmice, razmjena mišljenja o svemu. Nije to bila ozbiljna situacija, ostalo se u granicama dobrog ukusa, nakon toga sam normalno otišao na utakmicu. Ja sam dinamovac, nemam nikakav interes i moj je jedini cilj dobrobit Dinama - kratko je odgovorio Simon.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 18:11