StoryEditorOCM
Više od sportaviralni hit

Popularna glumica i pjevačica došla na utakmicu i raspametila igrače: ono što im je dobacivala ih je potpuno izludilo

Piše R. R.
11. lipnja 2023. - 09:00

Holivudska zvijezda, popularna glumica i pjevačica Selena Gomez odlučila je na svoj način motivirati nogometaše na jednoj utakmici. Ova popularna ljepotica otišla je na jednu čini se "običnu" i niželigašku nogometnu utakmicu, a onda je počela vrištati: "Slobodna sam", što je valjda trebalo poslužiti kao motivacija dečkima koji su bili na terenu?

Video se pojavio na TikToku i brzo je postao viralan, a tek komentari su hit.

- Da sam bio na terenu, vjerujem da bih izgledao kao mješavina Messija, Ronalda i Mbappea - napisao je jedan od muškaraca.

- Ovi momci na terenu će ostatak utakmice razmišljati o onome što je Selena rekla - dodaje drugi, dok treći ističe da bi Selena trebala ipak u Miami na utakmice Intera vikati da je slobodna, iako će se teško  izboriti za Lionela Messija koji je "tako odan Antoneli".

Prije nekoliko godina Selena Gomez se povezivala sa NBA zvijezdom Jimmyjem Butlerom, a nekada davno je s njom viđen bivši BH-reprezentativac Sejad Salihović. Tadašnji reprezentativac je sa Selenom viđen u jako prisnom provodu u Dubaiju, ali je zatim demantirao bilo kakvu vezu i istakao je da su samo prijatelji, te se ‘pravdao‘ da je oženjen čovjek i da je sve bilo prijateljski organizirano.

Selena je zaista prava ljepotica i žena o kojom milijuni muškaraca maštaju, a uz to - slobodna! Barem tako je govorila dok je gledala utakmicu ogrnuta dekom iza gola. Lijepa žena, popularna, bogata, slobodna i uz to voli nogomet. Ma idealno!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 11:10