StoryEditorOCM
Više od sportapretjerivanje

Ponosna majka objavila video i izazvala žestoke osude: malodobni sin brazilske zvijezde po Londonu vozio Porsche

Piše R. R.
15. kolovoza 2024. - 14:55

Nekima stvarno vrag ne da mira, malodobni sin nekadašnjeg brazilskog reprezentativca Thiaga Silve po londonskim je ulicama vozio skupocjeni Porsche, a sve je to snimila i objavila na društvenim mrežama ponosna majka Belle.

Belle već godinama u Engleskoj važi za jednu od najkontroverznijih WAGS-ica, ali ovaj snimak 13-godišnjaka za volanom je u mnogima izazvao bijes. Zgroženi snimkom koja je nastala negdje u blizini nogometne akademije Chelsea i na kojem se vidi Iago Silva za volanom 95.000 eura Porsche Panamere zatražili su žestoku kaznu, ne samo za mladića već i za majku koja u videu ponosno govori „da je iz prve svladao vožnju“.

Na kraju će sve proći bez nekih zakonskih posljedica i kazni jer je Chelseajeva akademija privatni posjed, a za vožnju po privatnom posjedu kojem javnost nema pristup ne treba imati vozačku dozvolu niti postoji dobna granica za upravljanje vozilom.

Thiago Silva je inače ovog ljeta napustio Chelsea i nakon 15 godina se vratio u Fluminense, no njegova supruga Belle i sinovi Iago i Isago su ostali u Londonu jer su djeca polaznici Chelseajeve nogometne škole.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. rujan 2024 04:21