StoryEditorOCM
Više od sportaa tek tetovaže

Plavuša zavela igrača Reala od milijardu eura: tek joj je 18 godina i njeni silikoni nikoga nisu oduševili

Piše R. R.
13. srpnja 2023. - 07:50

Cassia Lourenco Gomes živi svoj san, u centru je pažnje svjetskih tabloida jer je konačno priznala da je u ljubavnoj vezi sa zvijezdom Real Madrida iako su se mjesecima pokušavali sakriti. Cassia je uspjela zavesti Eder Militaoa kojem je već mjesecima privatni život prepun turbulencija.

Sve je počelo raskidom s Karolinom Limom s kojom ovaj 25-godišnji stoper ima kćerku Ceciliju, a šok je uslijedio kada je svega nekoliko tjedana nakon toga Militao već našao utjehu u zagrljaju druge djevojke. U pitanju je upravo Cassia koja se počela u tom razdoblju pojavljivati na utakmicama Real Madrida i već tada se počelo špekulirati da su zajedno, no svaki put bi to demantirali.

Karolina je bila utučena s onim što joj je Eder priredio, a očito da Cassia nije bila toliko uzdrmana što je uspjela upropastiti njihovu dugogodišnju vezu. Cilj joj je bio Eder i čini se da je u tome uspjela. Mjesecima su krili da su zajedno, ali sada su odlučili sve priznati. Oboje su objavili istu fotografiju na Instagramu kojom su potvrdili da su u ljubavnoj vezi što je majci Ederove kćeri slomilo srce.

Što se tiče Cassije o njoj se ne zna puno osim toga da je tek nedavno napunila 18 godina i postala punoljetna. Očito je da voli tetovaže jer je njeno tijelo već sada "išarano", a također ugradila je i silikone u svoje grudi. Potvrda da je Eder s njom u vezi nije oduševila njegove fanove, a mnogi od njih u komentarima su priznali da im se ne sviđa previše ni njen "opasan" izgled, te da je Karolina mnogo ljepša od nje.

Militao koji s Real Madridom ima ugovor do ljeta 2025. godine i otkupnu klauzulu od milijardu eura se sigurno nada da će se turbulencije u privatnom životu smiriti kako bi se mogao posvetiti novoj sezoni koja je pred vratima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 11:06