StoryEditorOCM
Više od sportazajedno molili

Ovo je svećenik kod kojeg su hrvatski rukometaši bili na misi uoči utakmice protiv Austrije: Otkrio svoje dojmove

Piše MOZAIK SD
15. siječnja 2024. - 00:00

Hrvatski rukometaši bili su na svetoj misi uoči utakmice protiv Austrije. Predstavio se i svećenik te je rekao kako je doživio dolazak hrvatskih reprezentativaca, piše direktno.hr

Hrvatski rukometaši u 20.30 sati odigrat će svoju drugu utakmicu na Europskom prvenstvu u Njemačkoj i to protiv Austrije. Uoči dvoboja bili su na svetoj misi u crkvi Svetog Duha koja okuplja vjernike u Hrvatskoj katoličkoj misiji Mannheim-Mosbach.

Reprezentativci su u molitvi bili zajedno s mnogima koji će ih večeras bodriti s tribina u utakmici protiv Austrije. S njima će biti i svećenik koji je predslavio svetu misu na kojoj su prisustvovali. 

"Ja sam Robert Ružić, svećenik Vrhbosanske nadbiskupije. Ovdje sam na službi u hrvatskoj katoličkoj misiji Mannheim-Mosbach od 2011. godine", rekao je svećenik koji je vodio misu s hrvatskim navijačima. "Vidjeli ste i sami da ih je zajednica primila velikodušno i od srca. Zajedno s njima su molili, prosili su Duha božjega da bude s njima", rekao je vlč. Ružić.

Podsjetimo, Španjolska i Hrvatska su favoriti za osvajanje prva dva mjesta u skupini B, a u nastavku natjecanja će se spajati s najbolje dvije reprezentacije iz skupine A.  U toj skupini će se natjecati Francuska, Njemačka, Sjeverna Makedonija i Švicarska, te prvom i drugom momčadi iz skupine C u kojoj su Island, Mađarska, Srbija i Crna Gora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 22:45